Keystone logo
Horizons University PhD pénzügyi menedzsment
Horizons University

PhD pénzügyi menedzsment

Paris, Franciaország

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3590 / per year

Request study format

Bevezetés

A Horizons University PhD programja globális szervezetek vezetői pozícióira, független tanácsadóként, vállalkozóként, üzleti kutatóként, egyetemi tanárként, valamint projektmenedzserként és cégtulajdonosként való karrierre készíti fel a hallgatókat.

Ez a program az üzleti pénzügyek modern trendjeire összpontosít világszerte. A mai vezető alkalmazkodóképes, a változások előmozdítója, és innovatív gondolkodásról tesz tanúbizonyságot a gyorsan változó környezetben. A globális vezető kulturálisan tájékozott. A doktori fokozat megadja az adatok elemzésére, az események előrejelzésére és a csapatok befolyásolására való képességet, hogy a döntéseket elfogadják.

A PhD a Horizont Egyetem kutatói doktori képzés, amelyben a hallgatók elméleti hozzájárulást tesznek. A Horizons University PhD célja, hogy a hallgatók elérjék céljaikat, hogy egy adott terület tudományos és tudományos szakértőivé váljanak, és a hallgatók az önálló kutatásuk mellett kurzusokat vesznek fel azon a területen, amelyre specializálódni szeretnének.

Időtartam: Átlagosan 3 év

Felvételi követelmények: MBA vagy azzal egyenértékű mesterképzés

Angol nyelv

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések