Keystone logo
ICT International Doctoral School University of Trento

ICT International Doctoral School University of Trento

ICT International Doctoral School University of Trento

Bevezetés

Az IKT Nemzetközi Doktori Iskola 2001-ben alakult és a hivatalos nyelv az angol. A doktori program olyan készségeket biztosít, amelyek az egyetemeken, az állami szerveknél vagy a magánszervezetekben végzett fejlett kutatások elvégzéséhez szükségesek a tudományos és technológiai haladás előmozdítása és vezetői osztály létrehozása érdekében magas szintű szakmai kultúrával és megfelelő nemzetközi nyitottsággal.

A doktori program konkrét célja olyan szakemberek képzése, akik képesek magas színvonalú és innovatív információs és távközlési rendszerek kifejlesztésére, amelyek komplex problémák megoldására irányulnak. Továbbá a doktori hallgatók vállalkozói képességeinek növelését célozza meg azzal, hogy speciális képzést és gyakorlati lehetőségeket kínál.

Az IKT Nemzetközi Doktori Iskola széleskörű képzési programot kínál, amely kihasználja a tanárok multidiszciplináris jellegét és a fejlett laboratóriumok rendelkezésre állását. A képzési program lehetővé teszi az IKT Nemzetközi Doktori Iskola számára, hogy a hasonló intézményekkel a diákcsere-megállapodásokat és oktatási modulokat aktiválja szerte a világon.

A Tanszék által végzett kutatómunka eddig az Iskola és az üzleti világ, köztük a kutatóközpontok közötti kapcsolatoknak köszönhetően 2001 óta több mint 700 doktorandusz számára fontos képzési lehetőségeket biztosított. A PhD hallgatók nemzetköziek és a világ minden tájáról származnak.

Az iskola megalakulása óta több mint 500 kutatót állított elő; mindegyikük jelenleg kutatóközpontokban, egyetemeken és / vagy üzleti világon dolgozik.

75695__ALE2026_Profile4000.jpg

Helyszínek

  • Trento

    Via Sommarive, 9 I-38123 POVO, , Trento

Kérdések