Keystone logo
Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Bevezetés

A Institute of Development Studies (IDS) világszínvonalú kutatást, tanulást és oktatást kínál, amely átalakítja a tudást, a cselekvést és a vezetést, amely a méltányosabb és fenntarthatóbb globális fejlődéshez szükséges.

Méltányos és fenntartható partnerségek révén kormányokkal, jótékonysági alapítványokkal, nem kormányzati szervezetekkel, tudósokkal és civil társadalommal együtt dolgozunk azon, hogy a progresszív társadalmi, politikai és gazdasági változások megközelítését olyan módon alakítsuk át, amely végső soron megváltoztatja az emberek életét.

Segítettünk olyan innovatív, új partnerségek létrejöttében, amelyek több millió dolláros adóbevételt generáltak Afrikában, amelyeket újra be lehet fektetni az országok nemzeti fejlesztésébe. Azon dolgoztunk, hogy a környezeti problémákra olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek a helyi emberek tudására és gyakorlatára építenek. Kiemeltük a helyi közösségek szerepét az olyan halálos járványok leküzdésében, mint az ebolavírus. Több száz kivételes fejlesztési vezetőt és bajnokot neveltünk, köztük politikai vezetőket, országnagyköveteket és kormányzati tisztviselőket, civil társadalmi vezetőket és vállalkozókat.

Hírnevünk a kutatás és a nemzetközi kitekintés terén felülmúlhatatlan, és ezt tükrözi teljesítményünk a legújabb QS World University Rankings-ban, ahol a Sussexi Egyetemmel együtt az első helyen állunk a fejlesztési tanulmányok terén a világon. A 2019-es Global Go To Think Tank Index jelentés szerint is az első számú nemzetközi fejlesztési agytrösztnek számítunk.

Tudjon meg többet jövőképünkről és stratégiánkról
Hatásainkról többet megtudhat az Éves Rev Annual Review című cikkünkben

164899_PCampusLg-17SU1.png

Helyszínek

  • Brighton

    Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Kérdések