Keystone logo
Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Bevezetés

A Institute of Development Studies (IDS) világszínvonalú kutatást, tanulást és oktatást nyújt, amely átalakítja az igazságosabb és fenntarthatóbb fejlődéshez globálisan szükséges tudást, cselekvést és vezetést.

Igazságos és fenntartható partnerségeken keresztül együttműködünk a kormányokkal, a filantróp alapítványokkal, a nem kormányzati szervezetekkel, a tudósokkal és a civil társadalommal a progresszív társadalmi, politikai és gazdasági változások megközelítésének átalakításában oly módon, amely végső soron megváltoztatja az emberek életét.

Segítettünk olyan innovatív új partnerségek előmozdításában, amelyek dollármilliókkal járulnak hozzá további adóbevételekhez Afrikában, amelyeket újrabefektethetünk az országok nemzeti fejlődésébe. Dolgoztunk azon, hogy olyan megoldásokat nyújtsunk a környezeti problémákra, amelyek a helyi emberek tudására és gyakorlatára építenek. Kiemeltük a helyi közösségek szerepét az olyan halálos járványok megszüntetésében, mint az Ebola vírus. Több száz kivételes fejlesztési vezetőt és bajnokot neveltünk, köztük politikai vezetőket, ország nagyköveteket és kormánytisztviselőket, civil társadalmi vezetőket és vállalkozókat.

Hírnevünk a kutatás és a nemzetközi kitekintés terén felülmúlhatatlan, és ez tükröződik a legfrissebb QS World University Rankings-ben elért teljesítményünkben is, ahol a Sussexi Egyetemmel együtt hetedik éve a világon az első helyen szerepelünk a fejlesztési tanulmányok terén. .

Tudjon meg többet jövőképünkről és stratégiánkról
További információ a hatásainkról az éves beszámolónkban

200595_IDS_Building_Dec21_006.jpg

Tanuljon a fejlesztési tanulmányok világvezetőivel, és fedezze fel a világ átalakításának lehetőségeit PhD by Research segítségével.

A kutatási fejlesztési tanulmányok doktora címe az IDS haladó kutatói fokozata. A pályázóknak legalább három éves tanulmányozás után ítélik oda, a Fejlesztéstudomány területén végzett eredeti és jelentős kutatások elvégzése alapján – amelyet írásbeli dolgozatban értékelnek.

Helyszínek

  • Brighton

    Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Kérdések