Keystone logo
International Baptist College Minisztérium doktora (D.Min.)
International Baptist College

Minisztérium doktora (D.Min.)

Chandler, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Minisztérium doktora program célja, hogy szakmai és tudományos felkészítést nyújtson a keresztény szolgálatban a legmagasabb szintű vezetéshez. A minisztérium doktora lelkészeknek és egyházi dolgozóknak készült, akik legalább kétéves szolgálati tapasztalattal rendelkeznek. A program ütemezése a teljes munkaidőben végzett szolgálatot teljesíti.

A hallgatónak rendelkeznie kell M.Div. vagy azzal egyenértékű a Minisztérium doktora programba való felvétel.

A hallgatónak legalább két évet kellett teljesítenie az aktív minisztériumban, mióta megszerezte diplomáját és minisztériumban folytatta formális tanulmányai alatt. Az e követelmény alóli kivételnek adminisztratív jóváhagyással kell rendelkeznie, mielőtt elfogadják a programot.

A Minisztérium doktora program a dolgozó lelkész vagy laikus egyházi miniszter számára elérhető a szolgálat elhagyása nélkül. Néhány tanfolyamot teljes tanfolyamon is kínálnak az őszi és a tavaszi félévben. Másokat egy- vagy kéthetes moduláris órákként kínálnak a nyári (május-június) és a téli (január) időszakokban. Minden moduláris tanfolyamnak általában három fázisa van: az órai idő előtt teljesítendő olvasási feladatok, az a tényleges órai idő, amely alatt kölcsönhatás folyik az olvasmány alapján, és egy gyakorlati gyakorlat, amely a tanult anyagot alkalmazza a hallgató szolgálatára.

A minisztérium doktorának elvégzése után a sikeres hallgató értékelni fogja a bibliai igazság közlését és a bibliai alapú elválasztás iránti elkötelezettséget; Bizonyítja a kutatás, az írás, az igehirdetés és a tanácsadás képességét bibliai szempontból; Integráljon hatékony filozófiákat és eljárásokat, amelyek megkönnyítik az istentiszteletet és a tanítványságot egy helyi egyházon belül, és alkalmazzon hatékony megoldásokat az összetett kérdések kezelésére az egyházigazgatás és -igazgatás területén.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • A keresztény vezetés doktora (online)
    • Orlando, Amerikai Egyesült Államok
  • Minisztériumdoktor (Online)
    • Orlando, Amerikai Egyesült Államok
  • Prófétai Minisztérium Doktor (Online)
    • Orlando, Amerikai Egyesült Államok