Keystone logo
International French University

International French University

International French University

Bevezetés

International French University (IFU) a francia felsőoktatási iskola, 100% -ban online, jelen Afrikában, Közel -Keleten és Ázsiában.

A magán felsőoktatásban vezető IFU professzionális Executive Education tanfolyamokat kínál azokon a területeken, amelyek nemzetközi szinten a legkeresettebbek (pénzügy és számvitel - digitális marketing - menedzsment).

Programjaink a Bac + 3 -tól a Bac + 5 -ig terjedő hallgatóknak vagy továbbképzési szakembereknek szólnak. 7. szintű (Bac + 5) tanúsítványokat szállítunk az RNCP -nél (National Directory of Professional Certification).

A vállalat oktatásunk és oktatási projektjeink középpontjában áll, hogy a diákokat működőképessé tegyük, hálózatukat fejlesszük, és ezáltal felgyorsítsuk a munka világába való beilleszkedést.

Erőfeszítés, szakértelem, felülmúlás, ezek azok az értékek, amelyeket a hallgatók megosztanak a diplomáink és az IFU végzettek közösségének integrálásával.

társaság

A 2015 -ben alapított párizsi Ecole de Management Group (PEM Group) partner tagja, a Bac + 3 - Bac + 5 - MBA minősítésű szakok szakértője, és az üzleti negyed szívében található - La Défense, Párizs

IFU Executive Education - 100% online EMBA és DBA

Hiszünk abban, hogy mindenkinek joga van a kifinomult oktatási tapasztalatokhoz anélkül, hogy el kellene hagynia országát vagy várakoznia kellene az életéhez. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük és hozzáférhetővé tegyük a felsőoktatást azáltal, hogy a legtöbbet hozzuk ki a digitális környezetből és erőforrásokból.

 • Államilag jóváhagyott

Minden tanfolyamunkat elismerte a francia állam (RNCP, vagy National Registry of Professional Certification). Lehetséges hozzáférés a rangos amerikai egyetemek által tanúsított kurzusokhoz

 • Globális és aktív hálózat

Bővíteni tudja hálózatát, ha csatlakozik egy üzleti klubhoz, amely lehetőségeket nyit meg a világ különböző részein

 • Személyre szabott támogatás

Professzoraink támogatják Önt tanulmányai során és szakmai karrierje során

 • Exkluzív tananyagok

Kiváló minőségű tanfolyamok a tanulási élmény platformunkon, valamint egyéves hozzáférés egy amerikai egyetemi folyóirathoz és minden tananyaghoz

100% online + élő webináriumok

Videóleckék, amelyek éjjel -nappal elérhetőek + webináriumok a terület neves szakembereivel

Online tanulás GYIK

Az online tanfolyamok az én időzónámban vannak?

Igen, tanfolyamaink 100% -ban online. Az órákon bárhol és bármikor részt vehet.

Mikor kezdhetek?

Az évben két bevitelünk van, az egyik szeptemberben, a másik januárban.

Mennyi ideig tart az érettségi?

Az Executive MBA esetében 12 hónapig tart. Míg az üzleti adminisztráció doktorátusa (DBA) 24 és 36 hónap között tart, az előrehaladástól függően.

PEM csoport

International French University (IFU) egy nemzetközi üzleti iskola, amely a Groupe Paris Ecole de Management (Groupe PEM) vállalathoz tartozik. A 2015 -ben alapított csoportnak immár 6 egyeteme van, amelyek különböző szektorokra (sportmenedzsment, ingatlankezelés, turizmus és szállodagazdálkodás, humánerőforrás és digitális marketing) szakosodtak, és hatalmas, több mint 1000 vállalatból álló hálózattal rendelkezik.

Statisztika

Több mint 30 országból több mint 1500 diák folytatja tanulmányait Európa legnagyobb gazdasági központjának szívében, a párizsi La Défense-ben.

 • 6 egyetem
 • 92,3%-os elégedettségi arány
 • 100%-ban gyakornoki képzésben
 • 2000 m2 terület a la Defense-nél
 • +800 Partners cég
 • 4 virtuális campus a világon
 • +300 nemzetiség
 • +1200 nemzetközi diák

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Puteaux

   Tour Atlantique 22ème étage 1 Place de la Pyramide, 92800, Puteaux

   Programok

    Kérdések