Keystone logo
International School for Advanced Studies (SISSA)

International School for Advanced Studies (SISSA)

International School for Advanced Studies (SISSA)

Bevezetés

Mintegy Sissa

Egy iskola, ahol a képzés olyan kutatás

Sissa, a Nemzetközi Iskola for Advanced Studies, 1978-ban alakult, és egy tudományos kiválósági központ a nemzeti és nemzetközi tudományos jelenetet. Olaszországban található, a város Trieszt, ez jellegét 67 professzorok, mintegy 130 post-docs, 245 PhD-hallgatók és 95 technikai adminisztratív személyzet. Található, a festői karszt hegyvidéki, az iskola körül egy 25 hektáros parkban, és lenyűgöző kilátás a Trieszti-öbölben.

A három fő kutatási területei Sissa a Fizika, idegtudomány és matematika.

Minden tudományos munka által végzett Sissa kutatók rendszeresen közzétett vezető nemzetközi folyóiratokban magas impakt faktora, és gyakran a legrangosabb tudományos folyóiratokban, mint a Természet és tudomány. Az iskola is készített több mint 150 együttműködési megállapodások a világ vezető iskolák és kutatóintézetek.

A minőségi szintjét a kutatás tovább erősíti az a tény, hogy a verseny területén az európai finanszírozási rendszerek Sissa tartja a legjobb pozíció között olasz tudományos intézetek szempontjából kutatási támogatások kapcsolatban elért kutatók száma és a professzorok. E vezető kell tekinteni, hogy a Sissa azon képességét, hogy a finanszírozás, mind a magán- és az állami szektor, mint a SIR és PRIN.

Ami a nemzeti értékelési kutatás minőségének bevonásával egyetemek és tudományos intézetek, Sissa kapott top védjegyek matematika és a neurológia, és jött az első között közepes osztályok terén a fizikai tudomány.

Berendezések

Köszönhetően a kiváló helyen az érintetlen vidéken a trieszti karszt, a csodálatos park az iskola körül egy szép helyen sétálni és élvezni a kilátást a városra és a Trieszti-öbölben.

A Sissa campus megtalálható néhány kényelmi, mint a színház / nézőtér, a tornaterem és még sok más, ami teszik az itt tartózkodást a School még kellemesebbé.

Minden diák és kutatók is jogosult használni létesítmények, amelyek rendkívül fontosak a munkájukhoz. Az egyik ilyen lehetőség a könyvtár, amely hozzáférést biztosít a legfontosabb tudományos publikációk, amely minden kutatási területen a Sissa. A campus, folyóiratok is szabadon hozzáférhető az interneten, hogy az elektronikus változat.

Research Laboratories

A kutatási tevékenység, a kísérleti csoportok Sissa használhatja több laboratórium. A Neurobiológiai laboratóriumok A speciális szerszámok élettani kutatás, DNS-szekvencia-elemző, és a molekuláris biológia műszerek. Ez a terület is használja a fejlett számítógépek és szoftverek molekuláris modellezés és a tanulmány a hibrid bio-elektronikai eszközök. Részletes típusú szoftverek a tanulmány a biológia által inspirált gépi látás használatban vannak. A mikroszkóp létesítmények a Neurobiológiai Térség: elektronmikroszkóp, két konfokális mikroszkóp és számos fluoreszcens mikroszkóp.

A létesítmények a Kognitív Idegtudományi laboratóriumok a következők: teszt kabinok pszicholingvisztikai kísérletek felnőttek és gyerekek kifinomult mesterséges beszéd; virtuális színházban bemutatására vizuális jelenetek tesztelni érvelés folyamatok gyermekek; nagy sűrűségű kiváltott felvétel elvégzésére képalkotó a gyermekek és a felnőttek A neuropszichológia felszerelt laboratóriummal transcranical mágneses stimuláció. További módszertani kilátókból közé tartozik a tapintási érzékelés laboratórium, amely megvizsgálja az idegi alapját érzés egy 100-mikroelektróddal mátrix beültetni agykéreg; ez a csoport is figyeli a neuronális aktivitás szolgáló percepciós döntéseket viselkedő állatokat.

Informatikai és Számítástechnikai

Hatalmas források tudományos számítástechnika állnak rendelkezésre Sissa. Szolgáltatások közé tartozik az e-mail, web hosting, elosztott fájlrendszer, vezeték nélküli és távoli internet-hozzáférés, oktatóprogram és a kutatás és a nagy teljesítményű számítástechnikai eszközök. Sissa fenntartja nagyszámú egymással összekapcsolt szám-ropogó kiszolgálók kommunikálnak egymással.

Sissa csatlakozik Garr, az olasz kutatói hálózat, és kommunikál a legfontosabb nemzeti és nemzetközi szuper-számítástechnikai központok.

Helyszínek

  • Trieste

    Scuola Internazionale Superiore di Studi Avanzati via Bonomea, 265 , 34136, Trieste

    Kérdések