Keystone logo
James Madison University

James Madison University

James Madison University

Bevezetés

Tudjuk, hogy a sikerhez egyenlő arányban van szükség intellektusra és cselekvésre. A JMU-n ez az, amiről a Változásnak lenni szól.

Amikor a James Madison University végzős diákjai büszkén sétálnak át a színpadon, hogy átvegyék diplomájukat, többről van szó, mint egyszerű oktatásról. A tettesek közösségének tagjai. Tudják, hogyan kell megvalósítani a dolgokat. Kiképezték kritikus gondolkodásukat. Megtanulták az erős munkamorál fontosságát, és elkötelezettek és gyakorlottak lettek a másokkal való együttműködésben. Diplomájukkal a kezükben elhagyják az egyetemet azzal az elhatározással, hogy értelmes életet élnek, és céltudatos karriert futnak be.

Washington DC-től mindössze két órára található a JMU, amely gyorsan az ország egyik vezető világává válik a felsőoktatásban. Ennek az az oka, hogy a hallgatók szokatlanul elkötelezett kapcsolatokat élveznek a JMU világszínvonalú oktatóival, mert tudást akarnak szerezni és tehetséges hallgatókat akarnak tanítani.

A JMU hallgatói, oktatói és öregdiákjai egyenlő arányban használják fel az intellektust és a cselekvést, hogy sikeresek legyenek mindenféle törekvésben: ösztönzik az innovációt és a felfedezést, vezetnek az üzleti életben, fejlesztik a kultúrát, javítják az egészségügyet, megreformálják az oktatást, megújítják a civil társadalmat, versenyeznek az atlétikában. - Ők a Változás minden elképzelhető módon.

Statisztika

Helyszín: Harrisonburg, VA

Egyetemisták: 20 070

Végzős hallgatók: 2096

Tanulmányi programok: 139

Hallgató/oktatói arány: 16:1

Iskolai rangsorok

#1 . a Wall Street Journal és a Times Higher Ed.által leginkább ajánlott állami egyetem az Egyesült Államokban

#1. A legjobb főiskola Virginiában, hogy állást szerezzenek az Egyesült Államok Oktatási Minisztériumának Zippia által összeállított statisztikái alapján

A TOP 10 legjobb nyilvános egyetemi oktatás az Egyesült Államokban a US News & World Reportszerint

  Campus jellemzői

  A Virginia nyugati részén található Blue Ridge és Allegheny hegyláncok között elhelyezkedő JMU kampusza lenyűgöző kilátást nyújt a Shenandoah-völgyre. Gyönyörű környezetünk és tökéletes egyetemi területünk teszi a JMU-t Virginia állam legtöbb Instagram-helyszínévé.

  Mindig van valami tennivaló az egyetemen: koncertek, filmek, sportesemények, színdarabok, vendégelőadók, művészeti installációk, planetárium, 125 hektáros arborétum; a lista hosszan folytatódik. A 30 egyetemi étkezési lehetőséggel a JMU évtizedek óta az Egyesült Államok legjobb 15 étkezési iskolája közé tartozik.

  Washington, DC és Richmond, Virginia, mindössze két óra autóútra található. A 20 perces autóútra fekvő regionális repülőtérről közvetlen járatok indulnak DC és Chicago fő csomópontjaira. Virginia és a régió számos lehetőséget kínál szórakozásra, kulturális gazdagodásra és a történelem felfedezésére.

   Belépők

   Kezdje el jelentkezését még ma a JMU webhelyén.

   JMU virtuális túra

   Tegyen egy virtuális túrát a JMU campusán

   Felvételi feltételek a programra

   Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

   Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

   Helyszínek

   • Harrisonburg

    S Main St,800, 22807, Harrisonburg

   • Florence

    Palazzo Capponi, Via dei Michelozzi, 2, 50125, Florence

    Kérdések