Keystone logo
Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Bevezetés

Az ISEG, a Lisboa Universidade (Lisszaboni Egyetem) Lisszaboni Közgazdaságtudományi és Menedzsment Iskola Portugália vezetés és közgazdaságtan legrangosabb kollégiuma.

Az ISEG-t az Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB) akkreditálta, ezt a különbséget a világ üzleti iskoláinak mindössze 5% -a birtokolja, programjait számos neves nemzetközi szervezet elismeri.

A világ egyetemeinek 2019. évi akadémiai rangsorolása (ARWU), amely évente világszerte bemutatja az 500 legnépszerűbb egyetemet, a Lisszaboni Egyetemet országos 1. helyre, a világ 151. helyére helyezi.

A Lisszaboni Egyetem Portugália legnagyobb és vezető egyeteme, Európa egyik legnagyobb egyeteme, és évente közel 15 000 nemzetközi hallgató fogad több mint 100 országból.

Jelenleg több mint 50 000 hallgató tanul az egyetemen.

Az egyetemi kutatás, innováció és kultúra minősége egyre több nemzetközi tehetséget vonz be, akik a legmagasabb szintű projektek fejlesztésére törekszenek a kutatási egységek és csoportok részvételével.

Miért válassza az ISEG-t?

Az ISEG, a Lisboa Egyetemi Közgazdaságtudományi és Menedzsment Iskola a Portugália menedzsment és közgazdaságtan legrangosabb kollégiuma.

A Lisboa Universidade Portugália legnagyobb és vezető egyeteme. A 2019. évi sanghaji rangsor, amelyet hivatalosan "a világ egyetemi akadémiai rangsorának (ARWU)" néven ismertek, és amely évente világszerte bemutatja az 500 legjobb egyetemet, a Lisszaboni Egyetemet országos 1. helyre, világszerte a 151. helyre helyezi.

Looking out over Alfama, Lisbon

Az üzleti vezetéstudományi doktorok ISEG nemzetközi programja (iDBA) egy alkalmazott kutatási program, amelynek célja a hallgatók felkészítése a stratégia és a szervezet menedzsment területein, fejlett kutatási ismeretek biztosítása a szervezeti menedzsment kutatás és gyakorlat fejlesztése érdekében.

Egyesíti a kutatási kiválóságot a szakmai gyakorlattal.

Helyszínek

  • Lisbon

    Rua do Quelhas, 6, 1200-781, Lisbon

    Kérdések