Keystone logo
Lingnan University Politikatudományok doktora
Lingnan University

Politikatudományok doktora

Tuen Mun, Hongkong

30 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 42 100 / per year *

Az egyetemen

* A 2022-2023-as év tandíjának felülvizsgálata folyamatban van.

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az egyetem 25 MPhil és PhD programot kínál művészeti, üzleti, társadalomtudományi és tudományos tudományágakban. A politikatudományi PhD programunkba való felvétel mellett az egyetem népszerű, kutatáson alapuló, 2 éves MPhil in Political Science programmal is rendelkezik.

Annak érdekében, hogy változatosabb tanulási lehetőségeket kínáljon, különösen az interdiszciplináris kutatási tanulmányok számára, az Egyetem aktívan keresi a tengerentúli egyetemekkel való együttműködési lehetőségeket. A 2021-22-es tanévben az Egyetem elindította a „Közgazdasági Dupla PhD fokozatot” a kínai Wuhan Egyetemmel (WHU) és a „PhD Programs with Joint Supervision” a kínai Shenzhen Egyetemmel (SZU) a kutatási területeken. a nemzetközi kapcsolatok és fejlesztési tanulmányokhoz kapcsolódóan. Jelenleg több együttműködési program van folyamatban. A részleteket a www.LN.edu.hk/sgs/docs/pgrad/coll_prog.php oldalon találja.

Politikatudományi Tanszék

A Politikatudományi Tanszék nemzetközileg tapasztalt oktatói minőségi publikációs rekordokkal rendelkeznek, és néhányuk szakértőként elismert tanulmányi területükön. A tanszék oktatói számos altudományra specializálódtak, mint például Hongkong és Kína kormányzata és politikája, az ázsiai-csendes-óceáni nemzetközi kapcsolatok, valamint a regionális és globális politika. Az oktatás és felügyelet különleges erősségei közé tartozik Hongkong kormányzása, a kínai reformpolitika, a regionalizmus, a sport-politika kapcsolata, a kínai kül- és biztonságpolitika, a Koreai-félsziget politikája és az ázsiai demokratizálódás.

Belépők

Tanterv

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • PhD a politikai marketingben, színészek és intézmények a kortárs társadalmakban
  • Santiago de Compostela, Spanyolország
  • Lugo, Spanyolország
 • Ph.D. a konfliktustanulmányokban
  • Ottawa, Kanada
 • A filozófia doktora a kulturális, társadalmi és politikai gondolkodásban
  • Lethbridge, Kanada