Keystone logo
© ©Lucerne School of Business
Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Bevezetés

Rólunk

A menedzsment felsőoktatás kiválósági központja

Teljes mértékben az oktatásnak és az innovációnak szenteljük magunkat – az emberekért, a vállalatokért és intézményekért, Közép-Svájcért és a világért.

A Lucerne School of Business Közép-Svájc kiválósági központja az üzleti és regionális gazdaságtan, a banki és pénzügyek, a kommunikáció és a marketing, valamint a turizmus és a mobilitás gazdaságilag és társadalmilag fontos területein. Az általunk kínált igényes, gyakorlati szempontból releváns és kutatásra épülő alap- és mesterképzési szakok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy cégek, közintézmények és non-profit szervezetek számára szakképzett munkaerőt képezzenek. Széleskörű továbbképzési és vezetői képzési programjainkkal a legnagyobb továbbképzési szolgáltatóvá válunk Svájc alkalmazott tudományok egyetemein működő üzleti iskolái között. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kutatási és fejlesztési projektjeinket a kutatás, az üzleti élet és a közösség közötti párbeszédben rögzítsük. A társadalom minden részéből érkező ügyfelek profitálnak szakértőink széleskörű tudásából és hatalmas projektmenedzsment-tapasztalatából. A közép-svájci Luzernben és Zug-Rotkreuzban található kiterjedt nemzeti és nemzetközi hálózatunk Pathways kínál a világnak. Mintegy 350 alkalmazott dolgozik a Luzerni Üzleti Iskolában, akik mindegyike magas szintű kutatási és tudományos készségekkel, valamint széles körű gyakorlati szakértelemmel rendelkezik. Jelenleg mintegy 2200 hallgató vesz részt alap- és mesterképzéseinkben. Tavaly mintegy 2200-an vettek részt továbbképzéseinken és vezetői CAS-, DAS- és MAS-programjainkon, 4800-an pedig speciális tanfolyamon vagy szemináriumon.

A Lucerne School of Business további pénzügyi és ingatlanügyi programokat kínál

Küldetésünk

Hozzájárulás
A Lucerne School of Business embereket és szervezeteket fejleszt, különösen Közép-Svájcban, de nemzeti és nemzetközi szinten is. Szolgáltatásai igazodnak partnerei üzleti és kutatói közösségei, valamint általában a társadalom jelenlegi és jövőbeni igényeihez.

Tevékenység
Az Iskola megbízatása kiterjed a képzési programokra, a továbbképzésre és a vezetői képzésre, valamint a kutatási és tanácsadói szolgáltatásokra. Fokozata, továbbképzési és vezetői képzési programjai szakmai orientált képesítést adnak, és kutatás alapúak; kutatása alkalmazásorientált, versenyképes és nyitott a kísérletezésre; szolgáltatásai piacképesek, megvalósítás-orientáltak, kutatásokon alapulnak.

Emberek
A hallgatók és az alkalmazottak értékelik az egyetemen való tanulást és munkát. Az ambiciózus célokat a kezelhető méretű egységek közötti és a gyakorlatias együttműködésnek köszönhetjük. A hallgatók és az alkalmazottak felelősségteljesen, csapatként működnek; érdeklődők, pontosak és önreflektívek.

Minőség: a siker receptje

Oktatási kínálatunk mércéje a munkaerőpiac: diákjaink több mint 95 százaléka gyorsan munkába áll a diploma megszerzése után. 70 százalékuk egyenesen vezetői pozícióba kerül. Továbbképző és vezetői képzési programjaink sikerességét hallgatóink elégedettségével és szakmai karrierjükre gyakorolt hatásukkal mérjük. Ugyanezen szempont szerint kutatásaink minőségét a kutatói közösség általi elfogadottságához és a kereskedelmi vállalkozások, intézmények és egyesületek számára való relevanciájához mérik.

Campus jellemzői

Egy szervezet, két campus, négy intézet

A Lucerne School of Business oktat és kutatásokat végez Luzernben és Rotkreuzban. A campusok központi helyen találhatók, és tömegközlekedéssel jól megközelíthetők.

  Akkreditációk

  AACSB akkreditált

  Helyszínek

  • Lucerne

   Zentralstrasse 9 P.O. Box 2940 CH- 6002 Lucerne, 6002, Lucerne

   • Risch-Rotkreuz

    Suurstoffi,1, 6343, Risch-Rotkreuz

    Programok

     Az intézmény a következőket is kínálja:

     Kérdések