Keystone logo
Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Bevezetés

A Vállalkozói Iskola ®

A Management Center Innsbruck összekapcsolja a tudomány, a gazdaság és a tanácsadás legjavát a nemzetközi Entrepreneurial School ® egyedi koncepciójával. Az 1995/96 -ban alapított, az egyedülálló Innsbrucki Nyílt Egyetem koncepció alappilléreként Management Center Innsbruck kiemelkedő pozíciót ért el a felsőoktatás nemzetközi környezetében.

Napjainkban több mint 3400 diák, 1000 tanár, 276 partner egyetem a világ minden tájáról, valamint számtalan diplomás és munkáltató nagyra értékeli az Entrepreneurial School ® nyújtotta lehetőségeket. Az "Comprehensive University Innsbruck" koncepció keretében az MCI arra törekszik, hogy a motivált embereket mentorálja, akik célorientált továbbképzésen keresztül akarják építeni jövőjüket személyes és szakmai fejlődésük során. Az MCI a legmagasabb színvonalú posztgraduális, nem diplomás és posztgraduális oktatási programokat kínál minden vezetői és ágazati vezető és junior menedzsernek.

Az MCI programjai a személyiség minden szintjére összpontosítanak, és magukban foglalják a tudomány és gyakorlat legmodernebb ismereteinek területét, amelyek az üzleti élet és a társadalom szempontjából relevánsak. Nemzetközileg orientált információs és kommunikációs központként az MCI nyitott az új perspektívák, módszerek és projektek iránt. A konstruktív párbeszéd és az interdiszciplináris kompetenciák kooperatív fejlesztése az MCI tanításának és tanulásának két pillére. Az MCI támogatja a szervezetek versenyképességét, és befolyásolja az üzlet, az adminisztráció, a politika és a kultúra professzionalizálódását. Az alkalmazott kutatást és fejlesztést az MCI különösen értékeli a helyi vállalatok innovációjának erősítése és a minőségorientált oktatás biztosítása miatt.

A védnökök, szponzorok és partnerek széles hálózatába ágyazva az MCI fontos motorja Innsbruck, Tirol és Ausztria tudományos és nemzetközi találkozások központjának pozicionálásában. Szomszédi együttműködésünk az Innsbrucki Egyetemmel, az élénk Innsbruck óváros közelsége és a helyszín erőteljes építészete kifejezi ennek a nemzetközileg példaértékű felsőoktatási központnak a filozófiáját és küldetését.


Küldetésünk

Az MCI Management Center Innsbruck az Entrepreneurial School ® koncepcióját követi. Az MCI képessé teszi a motivált embereket a kiemelkedő teljesítmény elérésére, mély tudományos kompetenciát biztosít, és innovatív know-how átadást hoz létre egy erős nemzetközi hálózaton belül.


Sikereink

Minőségi oktatás: A magas színvonalú oktatás biztosítja pozíciónkat a német nyelvterület vezető tudományos intézményei között.

Szellemi hozzájárulás: Szellemi hozzájárulásunk alkalmazott, üzleti szempontból releváns és megoldásorientált.

Nemzetközi orientáció: Erős nemzetközi orientációnk know-how-t, presztízst és hozzáadott értéket teremt ügyfeleink számára.

Ügyfél- és szolgáltatásorientáció: Ügyfél- és szolgáltatásorientációnk példaértékű.

Emberek és kultúra: Vállalati kultúránk a kölcsönös bizalomból, alkalmazottaink elkötelezettségéből, a vállalkozó szellemből és a társadalom iránti felelősségből virágzik.

Márka: Az MCI márkája nemzetközileg elismert, és a teljesítményt, a szakmaiságot, a tudást és a hozzáértést jelenti.

Hálózat: Nemzetközi hálózatunk versenyelőnyt és hozzáadott értéket teremt érdekelt feleink számára.

Innováció: A folyamatos innováció képezi piaci pozíciónk alapját és biztosítja versenyképességünket.

Infrastruktúra: Kiváló infrastruktúránk vonzó és ösztönző környezetet teremt.


Campus és helyszínek

Management Center Innsbruck (MCI) az ügyfélközpontúság és a következetes minőségirányítás révén nemzetközileg orientált alkalmazott tudományi egyetemként szerzett hírnevet. A karnyújtásnyira lévő Tiroli-hegység, a régió verhetetlen sport- és szabadidős létesítményei, Németország, Svájc és Olaszország közelsége, valamint Innsbruck régóta fennálló tudományos hagyományai mind egyedi hangulatot garantálnak a diákok számára.

Központi helyszínein az MCI kiemelkedő infrastruktúrát kínál vonzó és jól felszerelt előadótermekkel, számítógépes laboratóriumokkal és csoportos dolgozószobákkal, korszerű munkaállomásokkal és kutatási lehetőségekkel, a közelben található diákszállásokkal, jó áruk széles választékával. étkezési helyek, kényelmes parkolás és kiváló tömegközlekedés.

Helyszínek

  • Innsbruck

    Universitätsstraße,15, 6020, Innsbruck

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések