Keystone logo
Michigan Technological University MTU

Michigan Technological University MTU

Michigan Technological University MTU

Bevezetés

A Michigani Műszaki Egyetem a houghtoni Michigani Bányásziskola néven indult 1885-ben. Michigan állam alapította bányamérnökök képzésére a helyi rézbányák jobb működtetése érdekében. Az iskola négy oktatóval és 23 hallgatóval indult az épület második emeletén. Montezuma sugárút Houghtonban. Az évtizedek óta Houghton Tűzcsarnokként működő épület mára éjszakai szórakozóhely és étterem.

A michigani bányásziskola és az azt követő michigani bányakollégium nemzeti és nemzetközileg elismert bányamérnököket képzett. Első elnökünk, Marshman E. Wadsworth (1887–98) felügyelte egy erős kar létrehozását, a jelenlegi campusunkra való mozgást és az egyetemi missziót.

A Michigani Műszaki Egyetemen több mint 7000 őrült okos hallgatónk nanosatelliteket épít és indít, jobbá teszi a protézis bokákat, és összekapcsolja a robotokat a gyerekekkel. Csak ebben az évben a Michigan Tech egyetemi hallgatói 126 000 órát töltenek a kari mentorok mellett fizetett kutatásban. 18 központunk és intézetünk 80,4 millió dolláros kutatási kiadásokkal van felfegyverkezve. A huskyk az ország kilencedik legmagasabb kezdő fizetését keresik, 65 000 dolláron (medián). Olyan jövő ez, mint senki más.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Houghton

    Townsend Drive,1400, 49931, Houghton

    Kérdések