Keystone logo
Nazarene Theological College Filozófia doktor (PhD) vagy filozófiai mester (MPhil)
Nazarene Theological College

Filozófia doktor (PhD) vagy filozófiai mester (MPhil)

Didsbury, Egyesült Királyság

12 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A szakterületek magukban foglalják az egyháztörténetet, a Wesley-tanulmányokat / a wesleyi hagyományokat, a keresztény teológiát, az ószövetségi tanulmányokat / a második templomot / az inter-testamentális tanulmányokat, az újszövetségi tanulmányokat és a bibliai teológiát, a gyakorlati teológiát, a missziológiát.

Teljes munkaidős és rugalmas részmunkaidős útvonalak állnak rendelkezésre kutatási fokozatokhoz A nappali tagozatos tanulmányok regisztrációs ideje az MPhil esetében 12 hónap, a PhD esetében pedig 36 hónap. A részmunkaidős tanulmányok regisztrációs ideje az MPhil esetében 24, a PhD esetében 72 hónap.

A Főiskolának ad otthont a Manchester Wesley Kutatóközpont is, egy együttműködési vállalkozás, amelybe egyre több partnerintézmény vesz részt, akik érdeklődnek a wesleyai hagyomány keretében végzett tanulmányok iránt. Az MWRC a Methodist Archívumhoz tartozik, amely a John Rylands Könyvtárban található. Ezek a kutatóközpontok csodálatos forrásokat biztosítanak a hallgatók és a kutatók számára ezen a területen.

Nazarene Theological College a Manchesteri Egyetem jóváhagyott partnere, a Nazarene Theological College által kidolgozott, a Manchesteri Egyetem által jóváhagyott és oda vezető programokat nyújt.

Az MPhil vagy PhD kandidátusoknak általában a következőket kell bizonyítaniuk:

Alapképzés (kitüntetés) 2: 1 vagy annál magasabb szinten (vagy annak megfelelője) egy kapcsolódó témában; és

Egy brit mesterképzés, amelynek összátlaga 65% vagy annál magasabb, a disszertációban legalább 65%, a vallásokban és a teológiában vagy egy kapcsolódó tantárgyban pedig nem szerepel 55% (vagy annak megfelelője) alatt.

Minden erős, releváns munkatapasztalatot eseti alapon mérlegelünk.

A hivatalos kutatási tapasztalattal (azaz disszertációval) nem rendelkező pályázóknak általában a MA első vagy részleges részeként kell elvégezniük a MA-t. Azoknak a pályázóknak, akiknek az anyanyelve nem angol, igazolniuk kell angol nyelvtudásukat. A posztgraduális (kutató) hallgatóknak legalább 7,0, vagy azzal egyenértékű IELTS pontszámra van szükségük.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Doctor of Christian Philosophy (Online)
    • Orlando, Amerikai Egyesült Államok
  • A keresztény vezetés doktora (online)
    • Orlando, Amerikai Egyesült Államok
  • Istenség doktora (Online)
    • Orlando, Amerikai Egyesült Államok