Keystone logo
New York University NYU Institute for the Study of the Ancient World Doktori program az ókori világban
New York University NYU Institute for the Study of the Ancient World

Doktori program az ókori világban

New York, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Bevezetés

A Földközi-tenger nyugati részétől Kelet-Ázsiáig, az újkőkortól a kora középkorig terjedő ősi világot felölelve az ISAW a tudósok új generációjának létrehozására összpontosít, akiknek munkája átlépi a hagyományos osztályok fegyelmi határait. Ily módon elmélyülhet és bővíthető az ősi világ kultúráinak, művészetének, nyelvének, vallásának, gazdasági rendszereinek és kölcsönhatásainak ismerete.

A hallgatóknak lehetőségük van kutatási szemináriumokon, kollokviumokon, előadásokon és irányított olvasmányokon részt venni az ISAW és az NYU kiemelkedő oktatóival, valamint a főváros más egyetemeivel és intézményeivel. Ezenkívül az ISAW Visiting Research Scholar program a világ számos területének szakértőit vonja be, akik diplomaszemináriumokon vesznek részt és nyilvános előadásokat tartanak, és ez további fontos erőforrásként szolgál hallgatóink számára.

A tudományos módszertani munka tanulmányaikba való beépítésének iránt érdeklődő hallgatók számára előnyös lesz az ISAW és a Metropolitan Museum of Scientific Department of Science Research közötti együttműködés, ideértve az anyagtanulmányok bemutatását, valamint a hallgatói gyakorlatok és a Met világszínvonalú kutatásainak lehetőségeit. laboratóriumok.

A tanulmányi kurzusok úgy vannak felépítve, hogy megfeleljenek az egyéni erősségeknek és érdekeknek, konzultálva egy kis kari bizottsággal, amelyet minden hallgató számára megszerveznek. A programot írásbeli „doktori szerződésben” rögzítik, amelyet a bizottság és a hallgató közös megegyezéssel felülvizsgálhatnak a hallgató munkájának fejlődésével. Valamennyi hallgatót többéves, 12 hónapos ösztöndíjak támogatják.

Az Iskoláról

Kérdések