Keystone logo
Pan Africa Christian University Phd házasság és család terápia (pmft)
Pan Africa Christian University

Phd házasság és család terápia (pmft)

Kenya, Nairobi city., Kenya

Request duration

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

PhD Házasság és család terápia (PMFT)

Bevezetés

A PhD MFT egy fejlett során a MA Házasság és családi terápia. A program alapja a keresztény világnézet, amely bemutatja a holisztikus megközelítést az emberi természet, beleértve a fizikai, mentális, érzelmi, spirituális és társadalmi vonatkozásai érését. A megközelítés a szilárdság és a rugalmasság a családi rendszerek és kommunális források újraépíttetése egészséges családi kapcsolatokat. Szisztematikus filozófia és modellek alapjául szolgálhatnak terápiás megközelítést a mentális egészség és a relációs helyreállítása. Értékek a kreativitás, a tisztelet, együttérzés, a kiválóság és az elszámoltathatóság érvényesülését. Hatékony tanulás és felkészülés professzionális szolgáltatást azt gondolják, hogy egy tudományos közösség bizalmát, hogy a gyakorlatok igazságosság, a béke és az emberi méltóságot.

A program céljait,

  1. Annak érdekében, hogy a minőségi felsőoktatás belül hűségesen keresztény tanulási környezetet, amely megkönnyíti a szakmai képzés és a személyes fejlődés.
  2. Elkészítéséhez hozzáértő és felső szisztémás tudósok, pedagógusok, orvosok, tanácsadók és kutatók területén a házasság és a család terápia.
  3. Elkészítéséhez házasság és a család terapeuták, akik önreflexív, etikailag jól tájékozott, kulturálisan érzékeny és klinikailag illetékes szakemberek
  4. A vonat a MFT, hogy egy szisztematikus perspektívát és klinikai skill meg, hogy a mentális egészség és terápiás közösségek Kenya és azon túl.
  5. Ahhoz, hogy egy hálózati szakemberek munkája érzékeny a kultúra, a nemek, a hatalom és a befogadó egyéni, családi és társadalmi kapcsolatok.

Felvételi követelmények

  1. A mesterképzések, egy akkreditált egyetem, a szisztémás családi terápia, tanácsadás pszichológia, vagy más kapcsolódó mentális egészség fok.
  2. Legalább egy 3,0 halmozott fokozatú pont átlaga.
  3. Személyes lehetőségek és tapasztalatok tanácsadás és terápia.
  4. A személyes értéke nyilatkozatot, és ez hogyan hat az ember nézete tanácsadás, családi terápia és kommunális kapcsolatok.
  5. Azok, akik nem MFT Masters szintű végzettséget lesz szükség, hogy a következő előfeltételek: A szisztémás Family Therapy elméletek, családi terápia Tanácsadás készségek, családi életciklus, és pszichopatológia a család.

Bevitel:

Januárban, májusban és szeptember

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok