Keystone logo
Parks College of Engineering, Aviation & Technology - Saint Louis University

Parks College of Engineering, Aviation & Technology - Saint Louis University

Parks College of Engineering, Aviation & Technology - Saint Louis University

Bevezetés

Az Egyesült Államok első szövetségi úton tanúsított repülési iskolájaként alapították a Saint Louis Egyetem Parks Műszaki, Repülési és Technológiai Főiskoláját, és az innováció útját hajtották végre minden tudományágban. A robotoktól a rakétáig és minden, a köztük lévő elemzésig, jövőorientált programokat dolgoztunk ki a szakma és a társadalom jelenlegi és jövőbeli igényeinek kielégítésére.

A Parks College története

Az Oliver "Lafe" Parks 1927-ben alapította, mindössze két hónappal Charles Lindbergh történelmi repülése után az Atlanti-óceánon. A Parks College az első szövetségileg jóváhagyott repülési iskola volt.

A második világháború idején a repülési kollégium és annak leányvállalatai voltak a 10 hadsereg légierõ parancsnoka egyike, valamint repülõgépszeresek ezreinek a kiképzéséért. A háború után Parks rájött, hogy a jövőbeli repülési vezetőknek szélesebb körű, több tudományos ismeretekre lesz szükségük. Leginkább úgy érezte, hogy ezt a szélességet biztosítja egy nagyobb egyetemhez való csatlakozás keresése. 1946-ban a Parks College-t átadta a Saint Louis University-nek, és ezzel az 1. légiközlekedési tanúsítvány birtokosa a Mississippi-től nyugatra legrégebbi egyetem részévé vált. Az évek során a parkok a repülőgépek karbantartásának menedzsmentje, repüléstechnikai, villamosmérnöki, számítástechnikai, gépészmérnöki, orvosbiológiai és építőmérnöki programokat bővítettek.

1997 őszén, hét évtized után az illinoisi Cahokia-ban, a főiskola a McDonnell Douglas Hall-ba költözött, amely egy modern épület az egyetem St. Louis-i campusán, mint Parks Műszaki, Repülési és Technológiai Főiskola.

Üzenet a dékántól

A Parks Műszaki, Repülési és Technológiai Főiskola dékánjaként örömöm és kiváltságom, hogy ezt a kiemelkedő szervezetet közel 90 éves történetében átalakulási időben vezesse. Növekszik és alkalmazkodunk ahhoz, hogy felkészítsük a mérnököket és repülõket a társadalom változó igényeinek kielégítésére.

A Parksban a jezsuita katolikus küldetésünk motivál bennünket - technikailag jártas és társadalmilag felelős innovátorok és vezetők kialakítására a mérnöki és repülési ágazatban. Diákjaink nem csak előadásokon keresztül tanulnak. Tanulnak laboratóriumi tanfolyamokon, a legújabb felszerelések és eszközök használatával az alkatrészek gyártásához, termékek gyártásához és a karokkal való együttműködéshez a kutatási projektek során.

Ebben az évben üdvözöljük a főiskolai történelem legnagyobb hallgatói testületét - több mint 900 hallgatót. A Parks Főiskola mindig is és mindig is hallgató-központú volt. Azért vagyunk itt, hogy megtanítsuk és segítsük a jövőbeli vezetők fejlesztését. Tanszékeink a Nemzeti Tudományos Alapítvány, a Nemzeti Egészségügyi Intézetek, a Siemens, a Kern Entrepreneurial Engineering Network, valamint a Missouri és Illinois szállítási részlegek támogatását kapják, csak néhányat említhetünk - és mindannyian bevonják a hallgatókat kutatásba.

Építettünk műholdakat, versenyautókat és még konkrét kenukat is. Diákjainkat Grand Challenge Ösztöndíjasoknak és University Innovation Fellows-nak nevezték el. Cégvezetési partnerségeket írtunk alá négy különböző légitársasággal és a műszaki főiskolák sokféleségével kapcsolatos kezdeményezést. Világos, hogy rendkívüli munkát végezünk, és elismerést értünk érte.

Nagyon szerencsésnek tartom magam, ha olyan elkötelezett emberekkel dolgozom együtt, akik változtatni akarnak a világban és élnek a jezsuita missziónkkal. Ahogy tovább növekszünk és fejlődünk, biztosíthatom Önöket, hogy a Parks College továbbra is hű lesz alapító elveihez. Remélem, hogy továbbra is követni fogja fejlődésünket és támogatja kiemelkedő hallgatóinkat, munkatársainkat és oktatóinkat.

Tisztelettel,

Michelle Sabick, Ph.D. Brooke Cagle / Unsplash

128362_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Parks College ipari partnerek

A Saint Louis University Parks Műszaki, Repülési és Technológiai Főiskola szoros kapcsolatot tart fenn az ipari vezetőkkel - a gyakorlat és a co-op lehetőségek között a hallgatóknak a továbbképzésben részt vevő szakembereknek, valamint a vállalatokkal és szervezetekkel folytatott kutatási együttműködésben.

Célunk, hogy szoros kapcsolatokat építsünk ki nemcsak a környező St. Louis térségben, hanem a világ többi részén is a programok megerősítése érdekében.

A Boeing Együtt Tanulási Program

A Parks College büszke arra, hogy kiemelkedő oktatást kínál a Boeing alkalmazottainak a legfontosabb intézményünkben a Boeing Együtt Tanulási Program keretében. A Boeing alkalmazottainak továbbképzési egységeinek (CEU) tanfolyamát 15 százalék kedvezménnyel kínáljuk az egyetem által közzétett tarifák alapján. Emellett minden részmunkaidős mesterképzés és doktori képzés 20% -kal kedvezményesen vehető igénybe az egyetem által közzétett díjakból.

Légiforgalmi Pilóták Egyesülete

A Parks College és az Air Line Pilots Association oktatási bizottsága mentori programot hozott létre, amely ipari fejlesztési lehetőségeket kínál a jelenlegi és a jövőbeli hallgatók számára.

Ez az együttműködési erőfeszítés lehetővé teszi a hallgatók számára az ipari fejlesztési tevékenységekben való részvételt, azzal a céllal, hogy javítsák a kollégiumi repülési diplomások professzionális képességét, mielőtt hivatásos pilótaként kezdik karrierjét.

Az ALPA oktatási bizottsága rendelkezik egy „Go Team” kapcsolattartóval, amely minden szemeszterben felkeresi az egyetemet, hogy az osztályteremben és fórum-környezetben beszéljen a hallgatókkal. Ezenkívül az ALPA önkéntesei párosulnak a Parks College munkatársainak repülési hallgatóival, hogy útmutatást nyújtsanak az egyetemi karrierjük során.

Nagyobb St. Louis üzleti repülési társulás

A Greater St. Louis Üzleti Repülési Szövetség Oktatási Alapítvány, Inc. küldetése az üzleti repülés előmozdítása és előmozdítása oktatási programok és ösztöndíjak útján.

Az Oktatási Alapítvány tagjai arra ösztönzik a St. Louis-i régió fiataljait, hogy folytassák az általános repülés karrierjét ösztöndíjakkal és mentorprogramokkal a Saint Louis University és a Parks College hallgatói számára.

Helyszínek

Helyszínek
  • Saint Louis University 1 N. Grand Blvd., MO 63103, St. Louis

Programok

Kérdések