Keystone logo
PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

Bevezetés

A kormányok és az ipar (Fortune 500 vállalat) pozitív bátorítása révén különféle üzleti fokozatok képzését biztosítjuk, és egy teljesen online nemzetközi üzleti iskola vagyunk.

Küldetés

Világszínvonalú oktatási tudásplatformot biztosít a Project Controls szakemberei számára.

Látomás

Legyen Ön a Project Controls választott tréningszolgáltatója, és fejlesszen ki jövőbeli vezetőket erős felelősségérzettel, feddhetetlenséggel és szenvedéllyel.

Értékek

Olyan professzionális magatartás, amely előmozdítja a bizalmat, az őszinteséget és az integritást. Elszámoltathatóságot, tisztességességet, tiszteletet, magabiztosságot és felelősséget mutat.

Célkitűzés

Tanítani és képezni a mai generációt. Adja meg nekik a sikerhez szükséges készségeket, hozzáállást és tudást. Nézz szembe a holnap iparági kihívásaival, és hozzon létre egy pozitív jövőképet a problémák enyhítésére egy folyamatos gondolkodásmóddal, és váljon magabiztos vezetővé szakterületén.

Előnyök a diákok számára

Globális jelenlét

Iskolánk globális képzési tapasztalata azt az előnyt nyújtja, hogy magabiztosan jelentkezzen bármely nemzetközi állásajánlatra.

A PCiBS vállalati projektmenedzsment keretrendszerű képzést biztosít szervezetek számára a világ minden tájáról.

Magasan képzett oktatók

Az alapelv tanárok mesterfokozatúak / Ph.D. és kiterjedt projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezik különböző iparágakban, mint például az egészségügy, olaj- és gázipar, petrolkémia, vegyipar, feldolgozás, bányászat (föld feletti és földalatti), IT, építőipar stb.

Hatékony és praktikus

Tanfolyamaink lehetőséget adnak arra, hogy szakmailag releváns online ajánlatokkal előmozdítsa karrierjét, amelyek olyan készségekkel és ismeretekkel ruházzák fel Önt, amelyek azonnal alkalmazhatók a munkahelyen.

Programszakértőink

Hatalmas számú projektmenedzsment és projektirányítási szakértőnk van, akik csoportunk részét képezik. A legtöbb tapasztalattal rendelkező oktató több mint 45 éve dolgozik aktívan a projektiparban. Minden PCiBS oktató kereskedelmi, matematikai, mérnöki vagy menedzsment diplomával rendelkezik. Az oktatók többsége mesterfokozatú / Ph.D.

Hogyan profitálhat

Az Online Project Controls képzése a „zöld” gazdálkodáshoz való jelentős hozzájárulásra és az e nagyon fontos környezetvédelmi szempontok felé irányuló nemzetközi törekvésekre összpontosít. Ezt a kormány támogatja, hiszen a folyamatok bármely projekt fenntarthatóságát növelik és hatékonyabbá teszik.

Közösségi fejlesztés

A közösségek fejlesztése nagymértékben kedvez a kormánynak, hiszen a PCiBS nagymértékben szeretné növelni a közösségek felhatalmazását.

Miért érdemes a Project Controls International Business School-ban (PCiBS) tanulni?

Mitől különbözünk

Globális tapasztalat

A kompetencia alapú képzés a kompetencia bizonyítványok kiállításán és a megszerzett készségek megfelelő elismerésén alapul, hogy segítse a hallgatókat egyéni fejlesztési tervükben (IDP), valamint a hallgatók szakértői bírálatot kapnak az oktatóktól a feladatokról és a beszámolókról.

Globális jelenlét

Project Controls International Business School / Project Consulting & Integrated Business Services cc (PCiBS) / Ernest Lehman University (ELU) nemzetközi képzést biztosít, és világszerte jelen van az egész világon.

Jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában és Afrikában vagyunk, valamint Európával és Ausztráliával egészítjük ki globális jelenlétünket.

Helyszínek

 • Swakopmund

  7 Bismarck St, , Swakopmund

  • Johannesburg

   70 7th Street, , Johannesburg

   • Houston

    2600 South Shore Blvd, , Houston

    Kérdések