Keystone logo
PCi Business School (PCIBS) Ügyvezető szakértő – projektmenedzsment és vezetés
PCi Business School (PCIBS)

Ügyvezető szakértő – projektmenedzsment és vezetés

18 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 25 495

Távoktatás

Bevezetés

#1 az első a világon

Szerezzen ügyvezetői szakértői bizonyítványt, és lépjen kapcsolatba iparágunk globális vállalataival

*Minden program és kurzus a globális oktatási osztályok által meghatározott pedagógiai fejlesztési elveket alkalmazza. Ennek eredményeként feltártuk az összes követelményt világszerte, forradalmasítottunk egy új online tanulási módszert, és minden programunknál és tanfolyamunknál globálisan jóváhagyott oktatási gyakorlatokat alkalmazunk.

Ügyvezető szakértő

A PCiBS Executive Expert kifejezetten a felsővezetők, vezetők, valamint funkcionális vagy operatív vezetők igényeinek kielégítésére szolgál, akik szeretnék fejleszteni szakértelmüket és megerősíteni vezetői készségeiket a projektmenedzsment terén.

Programjaink moduláris formátuma lehetővé teszi, hogy szakmai feladatai és tevékenységei veszélyeztetése nélkül tanulja meg és kövesse a programot. A programok csak angol nyelven futnak, rugalmas ütemben a program tanulmányi ideje alatt.

A coaching és a mentorálás a program időtartama alatt zajlik a téma szakértőivel, a hallgatók pedig a diploma megszerzése után jelentkezhetnek coachingra és mentorálásra. A négyszemközt drágább lesz, az időpontokat előre közöljük.

Programjaink befejezéséhez minden hallgatónak ki kell állítania egy portfóliót a tanulmányi időszak során szerzett tanulásáról. Emellett minden program szerves részét képezi a szakdolgozat vagy beszámoló(k) megírása.

Belépők

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések