Keystone logo
Queen's University Belfast -PhD Menedzsment
Queen's University Belfast

-PhD Menedzsment

Belfast, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18 900 *

Az egyetemen

* nemzetközi díj

Bevezetés

A vezetői csoport energikus és vállalkozó szellemű kutatói klaszter, amely folyamatosan a kiválóságra törekszik mind oktatásában, mind ösztöndíjában. A csoport kutatási erősségei a vállalkozói szellemtől az emberi erőforrás menedzsmentig, valamint a marketingtől a közszféra menedzsmentjéig terjednek. Amellett, hogy szoros kutatási tanácsokat és iránymutatást kapnak felügyelőiktől és a csoport más oktatóitól, a kutatóhallgatók számára előnyös, ha tanfolyamokon és személyre szabott olvasócsoportokon vesznek részt, hogy befejezzék az üzleti és menedzsmenttudományi háttérfelkészítést.

A Queen's Management School büszke a kutatás által vezetett oktatásra, és kutató hallgatóinak tanári asszisztensi tapasztalatokat kínál különféle alapképzési kurzusokon. A diákok rendszeresen részt vesznek az iskola különböző szemináriumsorozatain, amelyek a világ minden tájáról vonzzák a vezető oktatókat. Ezeken a rendezvényeken a hallgatók is bemutatják munkájukat, felbecsülhetetlen értékű tanácsokat kapva és felkészülve az akadémiai munkaerőpiacra.

A tanulás módja/időtartama

A regisztráció teljes vagy részmunkaidőben történik, az Egyetem által kijelölt felügyelő csoport irányításával. Dolgozatát három éves teljes munkaidős PhD regisztráció vagy két év MPhil (vagy részmunkaidős azzal egyenértékű) után kell benyújtania.

Tárgy összefoglalása

Része lesz egy energikus kutatási klaszternek, amely folyamatosan a kiválóságra törekszik mind az oktatás, mind az ösztöndíj terén a vállalkozói szellem, az innováció és a kreativitás, az emberi erőforrás menedzsment és a munkahelyi változás, a marketing, a nemzetközi üzlet, az ellátási lánc menedzsment és a stratégia témakörében. és a közszféra irányítása. Előnyös lesz, ha tanfolyamokon és személyre szabott olvasócsoportokon vesz részt, hogy befejezze felkészülését az üzleti és menedzsmenttudományokra, és hozzáférjen az iskola szemináriumsorozatához, amely vonzza a vezető globális tudósokat.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Akkreditációk

Az Iskoláról

Kérdések