Keystone logo
Queen's University Belfast -PhD pénzügyek
Queen's University Belfast

-PhD pénzügyek

Belfast, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18 900

Az egyetemen

Bevezetés

A pénzügyi csoport energikus és vállalkozó szellemű kutatói klaszter, amely folyamatosan a kiválóságra törekszik mind oktatásában, mind ösztöndíjában. A csoport kutatási erősségei kiterjednek a pénzügyekre és a pénzügyi történelemre, a pénzügyi piacokra és intézményekre, valamint a non-profit pénzintézetekre. A kutató hallgatók számára előnyös, ha tanfolyamokon és testre szabott olvasócsoportokon vesznek részt, hogy befejezzék a pénzügyi háttérrel kapcsolatos felkészültségüket. A Queen's Management School büszke a kutatás által vezetett oktatásra, és kutató hallgatóinak tanári asszisztensi tapasztalatokat kínál különféle egyetemi kurzusokon. A diákok rendszeresen részt vesznek az iskola különböző szemináriumsorozatain, amelyek a világ minden tájáról vonzzák a vezető oktatókat. Ezeken a rendezvényeken a hallgatók is bemutatják munkájukat, felbecsülhetetlen értékű tanácsokat kapva és felkészülve az akadémiai munkaerőpiacra.

A tanulás módja/időtartama

A regisztráció teljes vagy részmunkaidőben történik, az Egyetem által kijelölt felügyelő csoport irányításával. Dolgozatát három éves teljes munkaidős PhD regisztráció vagy két év MPhil (vagy részmunkaidős azzal egyenértékű) után kell benyújtania.

Tárgy összefoglalása

A pénzügyi oktatók számos projektben vettek részt, mint például a tőzsdei alkalmazkodás, a származékos árazás, a befektetői hangulat, a gazdasági és pénzügyi történelem, a hitelszövetkezetek, a vállalati pénzügyek, a válságok és fertőzések, az árupiacok, a fenntartható pénzügy és a háztartások finanszírozása. Előnyös lesz, ha tanfolyamokon és személyre szabott olvasócsoportokon vesz részt, hogy befejezze a pénzügyi háttérrel kapcsolatos felkészülését. Tanári asszisztensként szerezhet tapasztalatot különféle alapképzési kurzusokon. Rendszeresen részt vesz a szemináriumsorozatokon, amelyek a világ minden tájáról vonzzák a vezető akadémikusokat, és bemutatják munkájukat ezeken az eseményeken, felbecsülhetetlen értékű tanácsokat szerezve és felkészülve az akadémiai munkaerőpiacra.

Legfontosabb tényeket

A kutató hallgatókat arra ösztönzik, hogy teljes és aktív szerepet játsszanak az iskolán belül végzett kutatási tevékenységek széles körében. A források a következők: WRDS, CRSP/Compustat, London Share Price Database, Bloomberg, S&P Capital IQ

Irodai elhelyezés számítástechnikai eszközökhöz való hozzáféréssel és konferenciákon való részvétel támogatásával nappali tagozatos PhD hallgatók számára

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések