Keystone logo
Queen's University Belfast PhD számítástechnika
Queen's University Belfast

PhD számítástechnika

Belfast, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23 850 *

Az egyetemen

* EU/nemzetközi díj

Bevezetés

Az Elektronikai, Villamosmérnöki és Számítástechnikai Iskola (EEECS) célja, hogy javítsa a technológia használatának módját a kommunikáció, adattudomány, számítástechnikai rendszerek, kiberbiztonság, teljesítményelektronika, intelligens vezérlés és számos kapcsolódó területen.

Ön egy dinamikus doktori kutatási környezet része lesz, és világszerte több mint 40 ország diákjaival fog tanulni; felügyeljük a számítástechnika kulcsfontosságú területein kutató hallgatókat, ideértve a számítástechnikai rendszereket, a mesterséges intelligenciát és a kiberbiztonságot. A több mint 100 nappali és részmunkaidős kutatóhallgatóból álló élénk közösség részeként lehetősége nyílik kutatási potenciáljának fejlesztésére egy olyan élénk kutatói közösségben, amely előtérbe helyezi az ötletek és az innováció kölcsönös megtermékenyítését a tudás fejlesztésében. .

Számos doktorandusz képzés ösztöndíjakat és pótlékokat vonz. A PhD programok lehetőséget biztosítanak hallgatóinknak, hogy kiterjedt képzést szerezzenek a kutatási technikák terén.

Az iskolán belül számos speciális kutatóközpont működik, beleértve a Globális Kutatóintézetet, az Elektronikai, Kommunikációs és Információtechnológiai Intézetet (ECIT), amely a kiberbiztonságra, a vezeték nélküli innovációra és az adattudományra, valamint a méretezhető számítástechnikára szakosodott.

Számítástechnikai csúcspontok

Iparági linkek

  • A Queen kutatói szoros kapcsolatban állnak a helyi iparral, amely a helyi startupok és multinacionális vállalatok gazdag keverékével büszkélkedhet. Belfast a második leggyorsabban növekvő régió az Egyesült Királyságban a tudásalapú gazdaság tevékenységét tekintve (Northern Ireland Economy Report, 2018).

Világszínvonalú létesítmények

  • A legmodernebb, 14 millió font értékű számítástechnikai épület és az Elektronikai, Kommunikációs és Információtechnológiai Intézet személyre szabott kutatási környezetet kínál.

Nemzetközileg elismert szakértők

  • Vezető nemzetközi akadémiai szakértők felügyelete alatt fog dolgozni.

Legfontosabb tényeket

A kutató hallgatókat arra ösztönzik, hogy teljes és aktív szerepet játsszanak az iskolán belüli kutatási tevékenységek széles körében, és számos forrás áll rendelkezésre, beleértve:

  • A Személyes Fejlesztési Programon keresztül kínált személyes fejlesztési és speciális képzések széles skálája
  • Hozzáférés a Queen's University posztgraduális kutatói fejlesztési programjához
  • Irodai elhelyezés számítástechnikai eszközökhöz való hozzáféréssel és konferenciákon való részvétel támogatásával nappali tagozatos PhD hallgatók számára

Karrierlehetőségek

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések