Keystone logo
Queen's University Belfast - PhD számvitel
Queen's University Belfast

- PhD számvitel

Belfast, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18 900

Az egyetemen

Bevezetés

A Queen's Management School büszke a kutatás által vezetett oktatásra, és kutató hallgatóinak tanári asszisztensi tapasztalatokat kínál különféle egyetemi kurzusokon.

Amellett, hogy szoros kutatási tanácsokat és iránymutatást kapnak felügyelőiktől és a Számviteli Csoport más oktatóitól, a számvitelkutató hallgatók számára előnyös, hogy részt vesznek a Csoport különböző kutatási szemináriumain, amelyek a világ minden tájáról vonzzák a vezető tudósokat. Ezeken a rendezvényeken a hallgatók is bemutatják munkájukat, felbecsülhetetlen értékű tanácsokat kapva és felkészülve az akadémiai munkaerőpiacra.

A Queen's Management School számviteli csoportjának kutatási erősségei a számviteli változtatástól a számviteli oktatásig, valamint a teljesítményméréstől a pénzügyi számvitelig terjednek, kvantitatív és kvalitatív kutatási technikákat egyaránt alkalmazva.

Az évek során a Queen's Management School számviteli csoportja kritikus kutatási tömeget, szakértelmet, hálózatokat és hírnevet fejlesztett ki a következő területeken:

  • Számvitel és jelentéskészítés, számviteli változás, irányítás és teljesítménymenedzsment non-profit szervezetekben

Ez a kutatás, amely különösen a teljesítményjelentésekre, az érdekelt felek bevonására és a jelentési keretekre összpontosított, elősegítette a non-profit szektor jobb megértését, beleértve a non-profit szervezetek által alkalmazott számviteli és jelentési gyakorlatok megfelelőségét. A Számviteli Csoport szívesen dolgozik olyan doktoranduszokkal, akik érdeklődnek a non-profit jellegű kutatások iránt, beleértve a társadalmi vállalkozások szervezeteivel kapcsolatos kutatásokat is.

  • Számviteli, költségvetési és számviteli változás a közszféra szervezeteiben

Ezen a területen végzett kutatások összehasonlító nemzetközi elemzéseket is tartalmaztak, különös tekintettel a „modernizáció” felé tett lépésekkel gyakran együtt járó számviteli és pénzügyi változásokra. A Számviteli Csoport várja azon leendő PhD hallgatók jelentkezését, akik érdeklődnek a közszféra számvitelével és beszámolásával kapcsolatos kutatások iránt.

A tanulás módja/időtartama

A regisztráció teljes vagy részmunkaidőben történik, az Egyetem által kijelölt felügyelő csoport irányításával. A hallgatóknak diplomamunkájukat három éves teljes munkaidős PhD, vagy két év MPhil (vagy részmunkaidős azzal egyenértékű) regisztráció végén kell benyújtaniuk.

Tárgy összefoglalása

Csatlakozik egy energikus kutatócsoporthoz, amelynek erősségei közé tartozik a számvitel változása, a számviteli oktatás, a teljesítménymérés és -menedzsment, az irányítás és az etika jótékonysági szervezetekben, valamint az állami szektorban és a multinacionális vállalatokban, mind kvantitatív, mind kvalitatív kutatási technikákat alkalmazva. Hasznos lehet tanfolyamokon, szemináriumokon és személyre szabott olvasócsoportokon való részvétel is.

Számviteli kiemelések

Nemzetközileg elismert szakértők

Az évek során a Queen's Management School számviteli csoportja kritikus kutatási tömeget, szakértelmet, hálózatokat és hírnevet fejlesztett ki a következő területeken: Számvitel és jelentéstétel, számviteli változás, irányítás és teljesítménymenedzsment non-profit szervezetekben; és Számvitel, költségvetés és számviteli változás a közszféra szervezeteiben.

Legfontosabb tényeket

A Queen's Management School számviteli csoportjának kutatási erősségei a számviteli változtatástól a számviteli oktatásig, valamint a teljesítményméréstől a pénzügyi számvitelig terjednek, kvantitatív és kvalitatív kutatási technikákat egyaránt alkalmazva.

  • szoros kutatási tanácsokat és iránymutatást kapva feletteseiktől és a számviteli csoport más tudósaitól,
  • A számvitelkutató hallgatók számára előnyös, ha részt vesznek a csoport különféle kutatói szemináriumain, amelyek a világ minden tájáról vonzzák a vezető tudósokat.
  • Ezeken a rendezvényeken a hallgatók is bemutatják munkájukat, felbecsülhetetlen értékű tanácsokat kapva és felkészülve az akadémiai munkaerőpiacra.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések