Keystone logo
Queen's University Belfast PhD villamos és elektronikai mérnökök
Queen's University Belfast

PhD villamos és elektronikai mérnökök

Belfast, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23 850 *

Az egyetemen

* EU/nemzetközi díj

Bevezetés

Az Elektronikai, Villamosmérnöki és Számítástechnikai Iskola (EEECS) célja, hogy javítsa a technológia használatának módját a kommunikáció, adattudomány, számítástechnikai rendszerek, kiberbiztonság, teljesítményelektronika, intelligens vezérlés és számos kapcsolódó területen.

Ön egy dinamikus doktori kutatási környezet része lesz, és világszerte több mint 40 ország diákjaival fog tanulni; felügyeljük az elektronika és az elektrotechnika kulcsfontosságú területein kutató hallgatókat, ideértve a teljesítményelektronikát, a robotikát, a vezeték nélküli kommunikációt, a kiberbiztonságot és az érzékelő alapú rendszereket. A több mint 100 nappali és részmunkaidős kutatóhallgatóból álló élénk közösség részeként lehetősége nyílik kutatási potenciáljának fejlesztésére egy olyan élénk kutatói közösségben, amely előtérbe helyezi az ötletek és az innováció kölcsönös megtermékenyítését a tudás fejlesztésében. .

Az iskolán belül számos speciális kutatóközpont működik, beleértve a Globális Kutatóintézetet, az Elektronikai, Kommunikációs és Információtechnológiai Intézetet (ECIT), amely a kiberbiztonságra, a vezeték nélküli innovációra és az adattudományra, valamint a méretezhető számítástechnikára szakosodott.

Számos doktorandusz képzés ösztöndíjakat és pótlékokat vonz. A PhD programok lehetőséget biztosítanak hallgatóinknak, hogy kiterjedt képzést szerezzenek a kutatási technikák terén.

Elektromos és elektronikai mérnöki csúcspontok

Szakmai akkreditációk

  • Az ECIT egyetlen épületben egyesíti a fejlett digitális és kommunikációs technológia kulcsfontosságú területeire szakosodott, nemzetközileg elismert kutatócsoportokat.

Iparági linkek

  • A CSIT olyan kiegészítő területeken egyesíti a kutatókat, mint az adatbiztonság, a hálózati biztonsági rendszerek, a vezeték nélküli biztonsági rendszerek, az intelligens felügyeleti rendszerek; és nemzeti viszonyítási pontként szolgál ezeken a területeken a tudásátadáshoz.
  • Az elektromos energia és az energiarendszerek kutatása az elosztott energiaforrásokkal és azok villamosenergia-hálózatokba való integrálásával kapcsolatos problémákra összpontosít. A klaszter az IET Power Academy tagja, és az egész szigetre kiterjedő energiakutatás egyik fő munkatársa.
  • A SoCaM a fejlett, integrált, nagy sebességű vezeték nélküli és párosítási tevékenységek tervezése a nagyfrekvenciás elektronika, chip-on-chip, jelek és rendszerek, valamint digitális jelfeldolgozás, valamint a Gigabit/sec vezeték nélküli szolgáltatások területén.

Világszínvonalú létesítmények

  • Az Elektronikai, Kommunikációs és Információtechnológiai Intézet a legmodernebb technológiával testreszabott kutatási környezetet kínál.

Nemzetközileg elismert szakértők

  • Vezető nemzetközi akadémiai szakértők felügyelete alatt fog dolgozni.

Legfontosabb tényeket

A kutató hallgatókat arra ösztönzik, hogy teljes és aktív szerepet játsszanak az iskolán belüli kutatási tevékenységek széles körében, és számos forrás áll rendelkezésre, beleértve:

  • A Személyes Fejlesztési Programon keresztül kínált személyes fejlesztési és speciális képzések széles skálája
  • Hozzáférés a Queen's University posztgraduális kutatói fejlesztési programjához
  • Irodai elhelyezés számítástechnikai eszközökhöz való hozzáféréssel és konferenciákon való részvétel támogatásával nappali tagozatos PhD hallgatók számára

Karrierlehetőségek

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések