MesterképzésJogi tanulmányokBachelor/ AlapképzésMBATanulmányokHealthcareCoursesOnline
Keystone logo
Shakarim University Élelmiszertechnológia, PhD
Shakarim University

Élelmiszertechnológia, PhD

Semey, Kazahsztán

0 up to 3 Years

Orosz,

Teljes idő

Kérelem benyújtásának határideje

Sep 2023

Tandíj igénylése

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Olvass tovább

Bevezetés

Oktatási program Az élelmiszeripari termékek technológiai célja magasan képzett, versenyképes személyzet képzése, a tudás minőségének javítása, a modern oktatás és tudomány sürgős szükségleteit követő többszintű kutatási tevékenységi rendszer kialakítása, a szakember harmonikusan fejlett személyisége a modern élelmiszer-technológiák szervezésének és hatékony alkalmazásának területe, valamint irányítási tevékenységek folytatása, amely a Kazah Köztársaság egyik sürgős feladata. Az „Élelmiszeripari termékek technológiája” című EP különlegessége, hogy a hús- és tejágazat számos saját tudományos fejlődése megbízható alapot nyújt az új szakembergenerációk képzéséhez.

Tevékenység:

a szervezet igazgatója;

A szervezet tudományos munkáért felelős igazgatóhelyettese;

a szervezet főmérnöke;

Tudományos titkár;

Az élelmiszeripar kutatólaboratóriumának vezetője;

a Földművelésügyi Minisztérium kutatóintézeteinek, tudományos kutatóközpontjainak, élelmiszer-előállító létesítményeinek és szerkezeti osztályainak vezetője és vezető szakembere;

az élelmiszerprofil felsőoktatási és középiskolai tanára;

a különféle tulajdonosi formák mezőgazdasági formációinak, mezőgazdasági profilú termelő intézmények, földterületek és területi bizottságok szakembere;

a projektek szakértője.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Ph.D. az élelmiszertudományban
    • Parma, Olaszország
  • Nemzetközi PhD az élelmiszer-technika és a biotechnológia területén
    • Bolzano, Olaszország
  • PhD in Food Safety and Biotechnology
    • Belfast, Egyesült Királyság