
Élelmiszertechnológia, PhD
Semey, Kazahsztán
IDŐTARTAM
0 up to 3 Years
NYELVEK
Orosz,
PACE
Teljes idő
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
Kérelem benyújtásának határideje
LEGKORÁBBI KEZDÉSI DÁTUM
Sep 2023
TANDÍJ
Tandíj igénylése
TANULMÁNYI FORMÁTUM
Az egyetemen
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Oktatási program Az élelmiszeripari termékek technológiai célja magasan képzett, versenyképes személyzet képzése, a tudás minőségének javítása, a modern oktatás és tudomány sürgős szükségleteit követő többszintű kutatási tevékenységi rendszer kialakítása, a szakember harmonikusan fejlett személyisége a modern élelmiszer-technológiák szervezésének és hatékony alkalmazásának területe, valamint irányítási tevékenységek folytatása, amely a Kazah Köztársaság egyik sürgős feladata. Az „Élelmiszeripari termékek technológiája” című EP különlegessége, hogy a hús- és tejágazat számos saját tudományos fejlődése megbízható alapot nyújt az új szakembergenerációk képzéséhez.
Tevékenység:
a szervezet igazgatója;
A szervezet tudományos munkáért felelős igazgatóhelyettese;
a szervezet főmérnöke;
Tudományos titkár;
Az élelmiszeripar kutatólaboratóriumának vezetője;
a Földművelésügyi Minisztérium kutatóintézeteinek, tudományos kutatóközpontjainak, élelmiszer-előállító létesítményeinek és szerkezeti osztályainak vezetője és vezető szakembere;
az élelmiszerprofil felsőoktatási és középiskolai tanára;
a különféle tulajdonosi formák mezőgazdasági formációinak, mezőgazdasági profilú termelő intézmények, földterületek és területi bizottságok szakembere;
a projektek szakértője.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Ph.D. az élelmiszertudományban
- Parma, Olaszország
Nemzetközi PhD az élelmiszer-technika és a biotechnológia területén
- Bolzano, Olaszország
PhD in Food Safety and Biotechnology
- Belfast, Egyesült Királyság