Keystone logo
Singapore Management University PhD Programmes

Singapore Management University PhD Programmes

Singapore Management University PhD Programmes

Bevezetés

Kutatási kiválósági Management, Social Science & Computing

A premier egyetemi Ázsiában, az Singapore Management University (SMU) A nemzetközileg ismert a világszínvonalú kutatás és kiváló tanítás. Generál élvonalbeli kutatás globális hatása, és célja, hogy készítsen széles körű, kreatív és vállalkozó vezetők. Otthon több mint 8300 egyetemi és posztgraduális hallgatók, SMU ismert interaktív és technológiailag-kompatibilis pedagógiai szeminárium-szerű oktatás kis létszámú csoportok. Az egyetem tartalmaz hat iskolában - Iskola Számviteli, Lee Kong Chian School of Business, Közgazdasági, School of Information Systems, School of Law és School of Social Sciences - széles választékát kínálja a bachelor, master és doktori képzési programok különböző tudományágak .

SMU kínál négy PhD programok:

PhD in Business, szakterületekkel: pénzügy értékesítés Operations Management Szervezeti magatartás és Emberi Erőforrás Stratégiai menedzsment és szervezet Közgazdaságtudományi PhD PhD Pszichológia PhD Information Systems (számítástechnika, valamint a menedzsment)

SMU is kínál a Interdiszciplináris Doktori Program miénkben kutatási kiválósági területek ahol a diákok választhatnak egy elsődleges és egy másodlagos specializáció specializáció. Kérjük, látogasson el honlapja További információért.

Előnyei Folytatódó SMU PhD

 • SMU készíti PhD hallgatók válni világszínvonalú tudományos vagy ipari gondolta vezetők a saját speciális, illetve interdiszciplináris területeken lehetőséget ad az a mélyebb integráció a gazdálkodási, a társadalomtudományi és a számítástechnika. Diákjaink jól felszerelt, hogy hozzon létre, vagy előállíthat hatásos és valós megoldásokat.
 • Vannak még számos lehetőséget kínál PhD hallgatók részt a kutatásban és az oktatásban csapatok az iskolákban, valamint a SMU kutatóközpontok és intézetek, amely nemzetközileg ismert oktatók, akik a szakértők a saját speciális területeken.
 • Felül az egyetemi képzés, SMU PhD hallgatók is részt vesznek a szakmai fejlesztési tevékenységek (mint például a prezentációs és oktatási készségek fejlesztése). Ez a képzés hasznos során általuk PhD tanulmányokat, valamint azután, hogy diplomás.
 • Mivel a város campus, PhD hallgatók, hogy könnyen hozzáférhessenek az ipari partnerek, akik a kutatási adatok és érvényesítési platformok, valamint SMU kutatási létesítményeket, amelyek tartoznak a saját és közzétett adatbázisok.
 • SMU biztosít a PhD hallgatók ösztöndíj fedezi a tandíjat, és élő ösztöndíjak, valamint a nagyvonalú konferencia finanszírozást diákokat a kutatási hozzájárulást a nemzetközi kutatói közösség.
 • A PhD diplomások találtam jó elhelyezést tekintélyes tudományos intézmények és szakmai szervezetekben.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Singapore

  Singapore Management University, Administration Building, Level 12, 81 Victoria Street, 188065, Singapore

  Kérdések