Keystone logo
© photo courtesy of SIT Graduate Institute
SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

Bevezetés

A SIT Graduate Institute nemzetközileg orientált mesterfokozatokat, tanúsítványokat és szakmai továbbképzési programokat kínál a nemzetközi oktatás, a fenntartható fejlődés, a humanitárius segítségnyújtás, az éghajlatváltozás és a nemzetközi kapcsolatok területén. A SIT 1964 óta készít fel szakembereket arra, hogy sikeresek legyenek interkulturális és nemzetközi környezetben.

Mesterképzési és bizonyítványi programok különféle tartalmi területeken és formátumokban

A SIT Graduate Institute a világ minden tájáról származó diákokat készít fel arra, hogy hatékony vezetők, szakemberek és állampolgárok legyenek. A SIT graduális és szakmai továbbképzési programjai a tapasztalati oktatási modellben gyökereznek, ahol a tanulás az elmélet és a gyakorlat találkozásánál történik. A hallgatók magasan képzett szakemberekké válnak, akik a szakmájuk elméleti alapjainak ismeretével, a területen szerzett tapasztalatokkal, valamint saját képességeik, értékeik és etikájuk tudatosításával rendelkeznek.

A SIT-et a New England Commission of Higher Education (NECHE) akkreditálta a felsőoktatási intézmények bizottságán keresztül. Az akkreditációs státusszal kapcsolatos kérdésekkel az intézmény adminisztratív személyzetéhez kell fordulni.

A magánszemélyek a következő címen is kapcsolatba léphetnek:
Felsőoktatási Intézmények Bizottsága
New England Commission of Higher Education
209 Burlington Road | Bedford, MA 01730-1433 | 781 271-0022 | [email protected].

A SIT jóváhagyta, hogy részt vegyen az állami engedélyezési viszonossági megállapodások nemzeti tanácsában.

Belépők

SIT Graduate Institute a felvételi személyzet tagjai minden jelentkezővel egyénileg dolgoznak. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk Önnek a folyamat során, a kezdeti megkereséstől a programra való beiratkozásig.

Részmunkaidős, hibrid programjaink nyáron, teljes munkaidős, globális diplomáink pedig ősszel indulnak. Kérjük, nézze meg az Önt érdeklő program weboldalát a pontos programdátumokért. Bármilyen kérdésével kapcsolatba léphet a felvételi szervezettel az [email protected] címen.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Minden elfogadott diák, aki bizonyított képesítéssel rendelkezik, automatikusan figyelembe veszi az elérhető díjakat. Nincs szükség további alkalmazásra.

Sárgaszalag program amerikai veteránoknak

SIT Graduate Institute büszkén vesz részt a Yellow Ribbon Programban, amely lehetővé teszi az amerikai veteránok és eltartottaik számára, hogy diplomát szerezzenek.

Érdemösztöndíjak

Díjak a SIT Graduate Institute programban jelentkező jelentkezés erőssége alapján.

Tandíjkedvezmények

Az Alumni Advantageegy 10 000 dolláros jutalom a Nemzetközi Életkísérlet, a SIT Study Abroad vagy a International Honors programok öregdiákjai számára, hogy lehetővé tegye az öregdiákok számára, hogy folytassák tanulási útjukat a(z) SIT és nagyobb World Learning közösségen belül.

ASIT Partners díj a partnerekkelfenntartott kapcsolatainkat tiszteli meg. Ezt a 10 000 dolláros díjat a SIT Graduate Institute partnereinek jelenlegi alkalmazottai és a(z SIT külföldön tanulni küldő iskolák vehetik igénybe. SIT közel 300 partnere van szerte a világon. Ha meg szeretné tudni, hogy jogosult-e a SIT Partner-ösztöndíjra, küldje el kérdését itt.

A Vermonteregy 8000 dolláros jutalom a Vermontban élő jelentkezők számára, ahol SITegyeteme az 1960-as évek eleje óta működik, amikor is a Békehadtest kiképzőközpontjaként alapították. A vermonti közösség büszke tagjaként SIT elkötelezett a vermonti munkaerő megerősítése, a vezetői képességek fejlesztése az államon belül, és globális lehetőségek biztosítása a vermontiak számára.

Northern Neighbors díj célja, hogy kiterjessze SITglobális lehetőségeit SITtörténelmi vermonti egyetemével szomszédos állam lakosai számára. Ez az 5000 dolláros díj azoknak a pályázóknak szól, akik Vermonton kívül New Englandben élnek, ideértve Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire és Rhode Island államokat, valamint New York államot, és a globálisan gondolkodó polgárok támogatására összpontosít ezekben az államokban.

további információ

A tandíjkedvezmények nem érvényesek SITDoctorate in Global Education (EdD) címére.

A nagyobb tandíjkedvezmények valamelyikére való jogosultság korlátozhatja a további érdemeken alapuló ösztöndíjak elérését. A pénzügyi támogatással kapcsolatos további kérdéseivel forduljon a [email protected]címhez.

Öregdiák statisztika

Tanulói beszámolók

Miért érdemes a SIT Graduate Institute egyetemen tanulni?

A School for International Trainingben több vagyunk, mint egy egyetem – a gyorsan fejlődő globális környezetben a változások dinamikus erői vagyunk. Egyedülálló, az Egyesült Államokban akkreditált felsőoktatási intézményként, amely egy nemzetközi civil szervezethez kapcsolódik, küldetésünk egyértelmű: képessé tesszük Önt arra, hogy globális perspektívát vigyen karrierjébe, és jelentős hatást érjen el világunkban.

SIT gazdag története több mint 60 éves múltra tekint vissza, és a festői déli Vermontban kezdődött, mint a Békehadtest önkénteseinek egyik elsődleges kiképzőközpontja. Globális campusunk ma 29 országban közel 30 oktatási központra terjed ki, ahol tapasztalati alapképzési programokat és mesterképzéseket biztosítunk külföldön. Ezek a tanulási központok egyedülálló lehetőségeket kínálnak a személyes tanulásra, a kulturális elmélyülésre és a szemtől-szembe való interakcióra olyan oktatókkal, társaikkal és közösségi partnerekkel, akiknek a perspektívája nem nyugati és dekoloniális. Kapcsolatokat alakíthat ki és hálózatokat építhet ki, amelyek kiszélesítik perspektíváit, és elősegítik a kultúrák közötti felbecsülhetetlen megértést.

További információ: https://diplomás. SIT .edu/about/global-university/

Helyszínek

 • Brattleboro

  PO Box 676

  • Washington

   1015 15th Street, NW

   • Ísafjörður

    Ísafjörður, Izland

    • Zanzibar

     Zanzibar, Tanzánia

     • Quito

      Quito, Ecuador

      • Lilongwe

       Lilongwe, Malawi

       • Kampala

        Kampala, Uganda

        • Durban

         Durban, Dél-afrikai Köztársaság

         • Geneva

          Geneva, Svájc

          • Amman

           Amman, Jordánia

           • New Delhi

            New Delhi, India

            • Milimani East

             Milimani East, Kenya

             • Kisumu

              Kisumu, Kenya

              • Santiago

               Santiago, Chile

               • Ho Chi Minh City

                Ho Chi Minh City, Vietnam

                • Lisbon

                 Lisbon, Portugália

                 Kérdések