Keystone logo
© SMU
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Bevezetés

Az SMU Moody School of Graduate and Advanced Studies büszke arra, hogy számos területen kínál doktori és mesterképzést négy különböző főiskolán és iskolában: a Dedman College of Humanities and Sciences, a Lyle School of Engineering, a Meadows School of the Arts, és a Simmons School of Education and Human Development. Ezek a programok segítik a hallgatókat abban, hogy megvalósítsák szenvedélyeiket, és jelentős mértékben hozzájáruljanak a tudományos élethez és az iparhoz.

  • 32 doktori fokozat
  • 120+ mesterfokozat
  • 47 Teljes finanszírozású Ph.D. fickók

Az SMU-ban való tanuláson gondolkodik? Üdvözöljük!

A Southern Methodist University egy privát, kutatásvezérelt intézmény, amely innovatív, interdiszciplináris és hatásos tanulmányok nyújtására összpontosít. A TX-i Dallas nemzetközi városában található végzős hallgatóink az Egyesült Államok 10 legjobb üzleti helyszínének egyikében élhetnek és tanulhatnak a Fortune magazin szerint.

A Moody School of Graduate and Advanced Studies az SMU öt főiskolájával és iskolájával együttműködve 32 doktori fokozatot és több mint 120 mesteri fokozatot kínál számos szakmai fokozat mellett. Ezek a programok segítenek diákjainknak abban, hogy megvalósítsák szenvedélyeiket, és jelentős mértékben hozzájáruljanak akadémiai területeikhez és azon túl is.

Sokszínűség az SMU-ban

A Southern Methodist University elkötelezett amellett, hogy befogadó, tiszteletteljes és intellektuális kihívásokkal teli környezetet hozzon létre minden végzős hallgatónk számára.

Hiszünk abban, hogy az egyéni nézőpontokat és hátteret felölelő támogató közösség szigorúbb tudományos környezethez és mindenki számára kielégítőbb élményhez vezet.

Helyszínek

  • Dallas

    6425 Boaz Lane, , Dallas

Kérdések