Keystone logo
Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Bevezetés

A Tbilisi State Medical University ( TSMU ) a grúziai orvosi felsőoktatás fő központja, csaknem százéves múlttal. Figyelemre méltó hangsúlyozni, hogy egyetemi diplomáink ezrei folytatják szakmai karrierjüket Grúzia, Európa és a világ számos vezető klinikáján és intézményében.

A sikeres egyetemi, posztgraduális, folyamatos szakmai továbbképzési programok, a mester, a doktori és a felsőfokú szakképzési programok vonzóvá teszik a TSMU a leendő hallgatók számára Grúziában és a világ különböző országaiban.

A Tbilisi State Medical University teljes jogú tagja az Európai Oktatási Térségnek, ami azt jelenti, hogy aktívan részt vesz ezen oktatási rendszer működésében, meghatározza a fejlesztés és a megvalósítás irányait, szabad és szoros tudományos és tudományos kapcsolatokat létesít az egész oktatási, tudományos és klinikai központokkal. a világ. Egyetemünk minden harmadik hallgatója nemzetközi hallgató.

A Tbilisi State Medical University nagy jelentőséget tulajdonít a hallgatóközpontú oktatási rendszernek a tanárorientált rendszerhez képest (nem időfüggő, és eleve abból a feltételezésből indul ki, hogy a professzor / tanár tudja, mit tanítson). A hallgatóközpontú megközelítés sokkal nagyobb figyelmet fordít a tanterv tervezésére, és a hallgatók jövőbeli társadalmi tevékenysége és szakmai karrierje szempontjából szükséges igényekre összpontosít.

Helyszínek

  • Tbilisi

    Vazha Pshavela Avenue,33, , Tbilisi

    Kérdések