Keystone logo
The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

Bevezetés

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw legmagasabb szintű művészeti és formatervezési oktatást kínálja három szinten – Bachelor, Master és Ph.D. Állami egyetem vagyunk, és négy karon oktatunk nappali és részmunkaidőben hallgatókat: Festészet és Szobrászat Kar, Belsőépítészeti és Tervezői Kar, Kerámia- és Üvegtudományi Kar és Grafikai és Médiaművészeti Kar. Főépületünk Wroclaw történelmi részében található, az új épület pedig – az Iparművészeti és Innovációs Központ – egy korszerű épület ultramodern stúdiókkal és létesítményekkel.

114919_114879_5M6A3510.jpg

A 2019-es és 2020-as tanévben két angol nyelvű programot kínálunk: MFA in Visual Arts tanulmányi programot és Doktori Iskola kutatási programot.

Ezenkívül ingyenes lengyel nyelvű oktatóanyagokat kínálunk minden nemzetközi diákunknak.

A toborzással kapcsolatos további kérdések esetén forduljon a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda munkatársához – Paulina Zaweraczhoz.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg az Európai Szociális Alapból a Tudásoktatás-fejlesztés operatív program III. prioritási tengelye, a Gazdasági és Fejlesztési Felsőoktatás, 3.5 A felsőoktatási iskolák átfogó programjai alprogram keretében.

Helyszínek

  • Wrocław

    Plac Polski 3/4 (6,211.09 mi) Wroclaw, Poland 50-156, 51, Wrocław

Kérdések