Keystone logo
The University of Texas at Dallas

The University of Texas at Dallas

The University of Texas at Dallas

Bevezetés

The University of Texas at Dallas , egy növekvő kutatási erőmű nyolc iskolával és több mint 140 tudományos fokozattal, beleértve az üzleti, mérnöki, természettudományos, audiológiai és művészeti, valamint technológiai legmagasabb rangú programokat. A campus közösségét gazdagabbá teszi a művészetek iránti elkötelezettség, a szolgáltatás-tanulási lehetőségek és az atlétikai program új esport csapatokkal. Az UTD hallgatói, oktatói, munkatársai és öregdiákjai továbbra is új kihívások elé állítják, bizonyítva, hogy az üstökösök fényesen ragyognak.

Fedezze fel az UT Dallast

Nézze meg, hogyan táplálják és inspirálják a diákokat az UTD-n

Küldetés

The University of Texas at Dallas államnak és az országnak kiváló, innovatív oktatást és kutatást nyújt.

Az egyetem elkötelezett amellett, hogy diplomát szerezzen jól képzett polgárok számára, akiknek oktatása felkészítette őket az élet és a produktív karrier jutalmazására a folyamatosan változó világban; a művészetek és a tudományok, a mérnöki tudományok és a menedzsment oktatási és kutatási programjainak folyamatos fejlesztése; valamint a hallgatók, az alkalmazottak és az oktatók által létrehozott szellemi tőke kereskedelmének elősegítése.

Látomás és célok

A UT Dallas-ban az a jövőképünk, hogy az ország egyik legjobb állami kutatóegyeteme és a világ egyik legnagyobb egyeteme legyünk. Ideális helyzetben vagyunk ennek a célnak az eléréséhez, mint az innovatív, magas színvonalú tudományos, üzleti és mérnöki oktatás és kutatás globális vezetőjeként.

Elnökként minden döntésem célja ennek a jövőképnek az előmozdítása, és az UT Dallas küldetésének támogatása, amely az életre, a munkára és a vezetésre felkészült diplomások előállítására szolgál; oktatási és kutatási programjaink előmozdítása; és ötleteket alakítani olyan cselekedetekké, amelyek Texas állampolgárai számára előnyösek.

Az UT Dallas exponenciális növekedése olyan pályára állított minket, hogy elérhessünk több olyan fő célt, amelyek szintén hozzájárulnak nagyobb jövőképünk megvalósításához.

Arra törekszünk, hogy:

  • Első osztályú állami kutatási egyetem, amelynek központja a kiválósági központ, amely készen áll arra, hogy megfeleljen a gyorsan változó, a technológia által vezérelt globális társadalom kihívásainak.
  • Az innovatív, transzdiszciplináris kutatás és oktatás globális ereje a technológia, a tudomány és a tanulás feltörekvő területein.
  • Úttörő vezető mind az üzleti élet, a döntéshozók és a nyilvánosság kérdéseinek megfogalmazásában és megválaszolásában.
  • Szinergikus partner a helyi iparral, kormányzati és kulturális szervezetekkel, valamint a helyi K-12 iskolákkal, főiskolákkal és egyetemekkel.
  • A nemzet és a világ egyik legkreatívabb, leginnovatívabb egyeteme.

Az UT Dallas azért tudja elérni ezeket a célokat, mert egy fiatal, mozgékony egyetem vagyunk, amely az ország egyik legnagyobb, legélénkebb nagyvárosi területén található. Tehetséges hallgatóink és oktatóink számos innovatív program előnyeit élvezhetik, és olyan vállalkozások veszik körül őket, amelyek nagy tapasztalattal rendelkeznek az egyetemmel való együttműködésről. A Texasi Egyetemi Rendszer ereje és hírneve is támogat minket, és élvezzük az együttműködési lehetőségeket a közeli testvérszervezeteinkkel, az UT Southwestern Medical Center-szel és az UT Arlington-nal.

A fókusz, a fiatalok, a minőség, a helyszín és az együttműködés ilyen kombinációja teszi az UT Dallast ideális jelöltvé, hogy egy kicsi, fiatal, nagyon jó egyetemből országosan kiemelkedő, felső szintű kutatási egyetemmé fejlődhessen - olyan eszköz, amelyet Dallas környéke sürgősen igények.

Korlátozások nélkül kell reagálnunk az új lehetőségekre és kihívásokra, meg kell vizsgálnunk a közösségünk bevonásának új módjait, és elő kell mozdítanunk ezeket a célokat, amelyek gazdagítják mindannyiunk életét.

„Az UT Dallas küllemében különbözik. A különbségek a meghatározó jellemzőink. Mi vagyunk az iskola, ahol a „rocksztárok” animációs filmeket készítenek, robotokat építenek és sakkoznak. Mi vagyunk az az iskola, ahol a hallgatók rendszeresen győznek országos szinten a vitában, a mérnöki tervezésben és az üzleti ötletekért folyó versenyben. Az UTD pedig büszke otthona a kiváló diák-sportolóknak, akik közül többen eljutottak az Akadémiai All-American státuszba. Ezért és még sok más ok miatt a hallgatók egyre nagyobb számban választják az UTD-t. ”

Dr. Richard C. Benson, az UT Dallas elnöke

Rangsorok

Ranglista és eredmények

A Carnegie Felsőoktatási Bizottság az UT Dallas-t a legmagasabb kutatási tevékenységet végző „R1” doktori címet adó egyetemnek nevezte ki. A karon Nobel -díjas, valamint a Nemzeti Tudományos Akadémia és a Nemzeti Mérnöki Akadémia tagjai vannak.

# 2

# 1

7 év

Az ország leggyorsabban növekvő állami doktori egyeteme a Felsőoktatás krónikája szerint A legjobb ár -érték arányú állami egyetem Texasban a Forbes Amerika legjobb ár -értékű főiskoláinak listáján A The Princeton Review a legjobb értékű főiskolának nevezte el

67%

544

1 dollár + milliárd

Az UT Dallas idősebb korosztálya hallgatói adósság nélkül végzett 2017 -ben, szemben a 45% -os texasi és 35% -os amerikai átlaggal A Nemzeti Érdemtanulók beiratkoztak, köztük 172 gólya 2018 őszén A fejlesztés során 4 millió új vagy felújított négyzetmétert építettek be az elmúlt évtizedben

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Richardson

    800 W. Campbell Road, 75080-3021, Richardson

    Kérdések