Keystone logo
The University of Texas at Dallas A politikatudomány filozófia doktora
The University of Texas at Dallas

A politikatudomány filozófia doktora

Richardson, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 18 276 / per semester

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A politikatudományok filozófia doktora szigorú, fegyelmezett programot biztosít, erős multidiszciplináris kapcsolatokkal. A program magában foglalja az innovatív, a legmodernebb posztgraduális oktatást a politikai módszertanban, valamint az összehasonlító politika és a nemzetközi kapcsolatok területén; törvény és bíróságok; politikai intézmények és az amerikai politika.

A program első két évében a hallgatók kutatási készségeket és eszközöket szereznek, kutatási projekteken dolgoznak, és megismerkednek a szakterület szakmai normáival. Később lehetőségük nyílik oktatási és előadói képességeik fejlesztésére, valamint egy kutatás lefolytatására, amely megválaszolja a terület fontos kérdéseit.

Küldetésnyilatkozat

A politikatudományok doktora szigorú, fegyelmezett programot biztosít, szoros multidiszciplináris kapcsolatokkal. A program innovatív, korszerű posztgraduális oktatásból áll a politikai módszertan, valamint az összehasonlító politika és a nemzetközi kapcsolatok területén; Jog és bíróságok; és politikai intézmények és az amerikai politika. A program első két évében a hallgatók kutatási készségeket és eszközöket szereznek, kutatási projekteken dolgoznak, és megismerkednek a szakterület szakmai normáival. Később lehetőségük nyílik oktatási és előadói képességeik fejlesztésére, valamint egy kutatás elvégzésére, amely a területen fontos kérdésre (vagy kérdésekre) válaszol. Mindvégig a hangsúlyt a hallgatók felkészítésére helyezik a felsőoktatás után az egyetemeken, a kormányban vagy az iparban.

célok

 • A hallgatók bemutatják azt a képességet, hogy a politikatudományt és más társadalomtudományi elméleteket kutatási kérdésekre alkalmazzák.
 • A hallgatók fejleszteni fogják a fejlett módszertani képzés alkalmazásának képességét a fontos politikai és társadalmi kérdések megértésében.
 • A hallgatók fejlesszék a fejlett szakmai kommunikációs készségeket, amelyek alkalmasak az egyetemek, a kormány vagy az ipar szakmai közönségének történő bemutatásra.

Belépők

Tanterv

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • PhD a politikatudományban
  • Prague, Csehország
 • PhD a politikai marketingben, színészek és intézmények a kortárs társadalmakban
  • Santiago de Compostela, Spanyolország
  • Lugo, Spanyolország
 • Ph.D. a konfliktustanulmányokban
  • Ottawa, Kanada