Keystone logo
Transart Institute

Transart Institute

Transart Institute

Bevezetés

Transart Institute a kísérletezés és a gondolkodás bármilyen formája, megosztása és összekapcsolása, valamint gyakorlaton alapuló doktori tanulmányok kínálata alacsony rezidenciájú modellben. Az önálló, kíváncsi, rugalmas és szociálisan elkötelezett kreatív kutatókat támogatjuk, függetlenül és / vagy együttesen dolgozva.

Határok nélküli platformunk a globális, transzdiszciplináris kutatási közösség részeként vonzza a választékos nemzetközi testületet, amely hallgatókat és tanácsadókat egyaránt különbözõ mûvészeti és egyetemi kontextusból és földrajzi helyzetekbõl vonzza, és lehetõséget teremt az egyéni és kollektív gyakorlatok terjesztésére, fokozására és fenntartására a világon. az akadémia falain túl.

Támogatjuk a témákat minden kreatív műfajban, beleértve a művészetet és a társadalmi technológiákat is; kurátor gyakorlatok; kulturális elkötelezettség étkezés útján; dokumentáció és kreatív írás; ökológia és környezeti aktivizmus; kibővített stúdió gyakorlatok; kísérleti pedagógiák; divat és textíliák; idegenség, másság; otthon, nosztalgia és furcsa; nemzetközi diaszpóra és száműzött államok; nyelv és kép; liminális állapotok, interstices és a téridő; média és tervezés; emlékezet, felejtés, trauma és az archívum; mozgás, tánc, koreográfia; új materializmus, objektum-orientált ontológia; szaglás művészet; béke, közvetítés és performatív aktivizmus; poszt-nacionalizmus, poszt-kolonializmus; kiadás mint művészeti gyakorlat; robotika; hang, zene, terepi felvételek, zeneszerzés; tér és ideiglenes építészet; séta mint művészeti gyakorlat.

Helyszínek

  • Stockdale

    Stockdale, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések