Keystone logo
Trinity Bible College Ph.D. Gyakorlati teológia
Trinity Bible College

Ph.D. Gyakorlati teológia

Ellendale, Amerikai Egyesült Államok

0 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az elmúlt negyven évben a gyakorlati teológia vagy az alkalmazott teológia elfoglalta a maga helyét az akadémián. A gyakorlati teológia mind a gyakorlók, mind az akadémikusok számára szigorú és kritikus olvasás és tanulás útján fedezi fel Isten munkáját az egyházban és a világban. A gyakorlati teológusok ma már a tanulás minden területén hozzájárulnak a missziológiától az egyháztörténetig és a keresztény vezetéstől az egyházi szolgálatig.

Az európai stílusú PhD fokozat tipikusan olyan kutatási program, amelyet gondos felügyelet és kortárs-interakció támogat. Így kiválóan alkalmas azok számára, akik a gyakorlati teológia egy aspektusát kívánják alaposan megvizsgálni.

Mivel a Trinity Bible College és a Graduate School több mint hetven éve játszik vezető szerepet a férfiak és nők keresztény szolgálatra való felkészítésében, különösen jó helyzetben van a gyakorlati teológia doktori fokozatának felajánlásához.

Trinity PhD gyakorlati teológiája olyan kutatási fokozat, amely a tantárgyak széles választékát kínálja a jelölteknek a tanulmányi területek széles skáláján. A végső fokozatot egy 80 000 szóból álló disszertáció benyújtása és sikeres megvédése adja, kivéve a lábjegyzeteket és a bibliográfiát (10% -os szórással a szószám alatt vagy felett). A szemináriumok súlyozása hét kredit, a disszertáció benyújtása pedig négy kreditre súlyozva a program vége felé.

A tanfolyam 8 egyetemi egyetemi doktori szemináriumból áll, amelyek mindegyikét egymás után tervezték, hogy végigvezesse a hallgatót a 80 000 szavas tudományos értekezés kidolgozásának folyamatán, amely a projekt szóbeli megvédésével zárul.

A PhD gyakorlati teológia egy 60 kredit program, amely akár négy év alatt is elvégezhető.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Phd vallások közötti párbeszéd és a diplomácia / vallásközi tanulmányok
  • Washington, Amerikai Egyesült Államok
  • Gambia Online, Gambia
 • Doktori fokozat a keresztény tanácsadásból
  • Bradenton, Amerikai Egyesült Államok
 • A minisztérium doktora
  • Vancouver, Kanada