Keystone logo
Tulane University

Tulane University

Tulane University

Bevezetés

Tulane University egy magán kutatóintézet, amely New Orleansban, Louisiana államban, az Egyesült Államokban található. Ez egy nagy tekintélyű egyetem, sokszínű és dinamikus hallgatói, oktatói és személyzeti közösséggel, akik összefognak, hogy tudományos kiválóságot szerezzenek, és pozitívan járuljanak hozzá a társadalomhoz.

Tulane University egyik jellegzetessége az interdiszciplináris oktatás, kutatás és elkötelezettség iránti elkötelezettsége. Az egyetem a programok és kezdeményezések széles skáláját kínálja, amelyek arra ösztönzik a hallgatókat, az oktatókat és a személyzetet, hogy a hagyományos akadémiai határokon átlépve dolgozzanak, és több szempontból is megvizsgálják az összetett kérdéseket.

Például Tulane számos interdiszciplináris központtal és intézettel rendelkezik, mint például a Murphy Institute for Political Economy, a Tulane Brain Institute és a Newcomb Institute for Women's Leadership, amelyek különböző tudományágak tudósait egyesítik, hogy együttműködjenek az élvonalbeli kutatásban, és egyedülálló szolgáltatásokat nyújtsanak. oktatási lehetőségek a diákok számára.

A Tulane számos interdiszciplináris képzési programot is kínál, például a menedzsment és jogi tanulmányok alapképzését, a közegészségügyi és trópusi orvostudomány alapképzését, valamint a fenntartható ingatlanfejlesztés mesterképzését. Ezek a programok a több tudományág oktatóinak szakértelmére támaszkodnak, hogy a hallgatók átfogó megértést biztosítsanak az összetett kérdésekről, és felkészítsék őket a különféle területeken végzett pályára.

Összességében Tulane University interdiszciplináris megközelítése elősegíti a kreativitást, az innovációt és az együttműködést, és felkészíti a hallgatókat arra, hogy globális polgárokká váljanak, akik képesek megbirkózni az összetett kihívásokkal és jelentős mértékben hozzájárulni a társadalomhoz.

Helyszínek

  • New Orleans

    1430 Tulane Ave. MC 8513, 70112, New Orleans

    Kérdések