Keystone logo
Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Bevezetés

Tanul. Felfedez. Együttműködik. Innovációra.

A Vegyi és Biomolekuláris Mérnöki (CBE) PhD program a Tulane Egyetemen magas szintű oktatást kínál, amelynek középpontjában a lehetõség áll, hogy oktatóink szoros mentori mentén változatos, élvonalbeli, interdiszciplináris kutatásokat végezzenek.

A tanszék 13 bérleti időtartamú oktatót foglal magában, egyedi háttérrel és kutatási érdeklődéssel, kezdve a statisztikai mechanikától és a termodinamikától a molekuláris szimulációig, az energiáig, a környezetig és a celluláris mérnököktől. Végzős hallgatóink a világ minden tájáról származnak. A karok és a hallgatók jelenlegi megközelítőleg 3 aránya lehetővé teszi az egyes hallgatók előrehaladásának individualizált figyelmét, amely személyre szabott tapasztalathoz vezet itt, Tulane-ban.

A Tulane Egyetem és a CBE Tanszék versenyképes pénzügyi csomagokat kínál végzős hallgatóinak, beleértve ösztöndíjakat és kutatói asszisztenseket, nagylelkű ösztöndíjakat, tandíjakat és támogatott egészségbiztosítást.

Dr. Julie Albert a nano- és mikroszerkezetű polimer anyagok fejlesztéséről beszél

Küldetés

A Kémiai és Biomolekuláris Mérnöki Tanszék küldetése, hogy a legmagasabb színvonalú programokat biztosítsa a hallgatók oktatására minden szinten a kémiai és biomolekuláris mérnöki elvek és alkalmazások területén, a Tulane Egyetem környezetében. Ennek a küldetésnek a részeként a hallgatók innovatív és magas színvonalú kutatást végeznek, amely fejleszti az egészségre, az energiára és a környezetre vonatkozó mérnöki megoldásokat.

Kutatás

Kutatási területeink új és izgalmas irányokat képviselnek a vegyiparban, amelyek középpontjában a fejlett anyagok, a biomolekuláris technika és az új környezetvédelmi technológiák állnak. A kutatási területekről további információt a https://sse.tulane.edu/cbe/research oldalon talál

A Tudományos és Műszaki Iskola több millió kutatási dollárt generál az egyetem számára, bajnokok egyetemi kutatási lehetőségeket és évente a doktori hallgatók számát éri el a Tulane-ban.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering

A Kémiai és Biomolekuláris Tanszékről

A tanszék az Egyesült Államokban a harmadik, ipari gyökérzetből fakad. Ma az osztály folytatja a szigorú tanulás erős hagyományát, a felfedezés örömével párosulva. A tanszék értékeli az ösztöndíjat, és arra törekszik, hogy minden hallgató számára lehetőséget biztosítson tudományos potenciáljának fejlesztésére. Az osztályok mérete kicsi, és a tanszék hallgatói és oktatói aránya általában kevesebb, mint 10: 1. A kar nyitott ajtó politikával rendelkezik, és a munkanapon bármikor elérhető a hallgatók számára. Óriási lehetőségek rejlenek a hallgatók számára a kutatásban való részvételhez, és a kar ösztönzi és ösztönzi az egyetemi hallgatók részvételét a kutatásban. Az osztály tíz oktatóból áll és intenzív posztgraduális kutatási programot folytat a doktori fokozat megszerzéséig.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering PhD Candidate

Helyszínek

  • New Orleans

    School of Science and Engineering, 201 Lindy Claiborne Boggs Center, 6823 St. Charles Avenue, LA 70118-5698, New Orleans

Programok

Kérdések