Keystone logo
Universidad Autonoma de Chihuahua

Universidad Autonoma de Chihuahua

Universidad Autonoma de Chihuahua

Bevezetés

A Autonóm Egyetem Chihuahua (UACH) az a felsőoktatási intézmény, amely Chihuahua, Mexikó. Ez a legmagasabb helyet a tanulás az állam és a felsőoktatási intézmény a tanulók és a tanulmányi programok az állam Chihuahua, szintén örökös a Tudományos és Irodalmi Intézet alapította 1835 Chihuahua.

UACH az önálló állami oktatási intézmény; küldetése, hogy generál, végre, terjesztése, és integrálják a tudástranszfer; felhasználásával, magas színvonalú egyetemi programok, amelyek alkalmazása hasznos a társadalom és saját magát. Azt állítja, hogy az eredeti, hogy hozzájárul a társadalmi fejlődés és megőrzése, megőrzése és javítása, a különböző megnyilvánulásai a kultúra mellett egy jobb életminőséget quiting különösen és a mexikóiak általában.

Mission, célok és értékek

küldetés

Mi egy állami felsőoktatási intézmény és a társadalmilag felelős elkötelezett, hogy hozzájáruljon a fenntartható társadalmi és gazdasági fejlődés a szervezet és megőrizni, megőrzése és javítása, a különböző megnyilvánulásai a kultúra, támogatja a jobb életminőség mexikóiak és különösen a Chihuahuenses.

Egyetértünk azzal a feladattal, alkotó egész nép, univerzális és képesek megfelelő és kreatív válaszokat a változó világban értékeket és generálni, végrehajtása, terjesztése, az ismeretek átadása és technológiák kifejlesztése révén a tudományos növény magas és egyetemi programok, elismert minőségű, az alkalmazás hasznos a társadalom számára, és magának.

Célok

Assist egy olyan társadalom jobb életminőséget, generál, alkalmazni és az ismeretek terjesztése, népszerűsítése kultúra, sport és egyéb tevékenységek, amelyek elősegítik a kialakulását egy új ember képes meghajtani a transzformációk, hogy a társadalom igényeit Chihuahua.

Értékek

Hatékonyság: Arra törekszünk, hogy az akadémiai kiválóság oktatási, kutatási és szaktanácsadási; felelősséget reagálni a társadalom igényeire Chihuahua állandó önkritikus magatartás és a vágy, hogy keresni minőségének és termelékenységének minden intézményi tevékenység.

pluralizmus: Elfogadjuk és elismerjük a tudományos, művészeti, szakmai, ideológiai és vallási sokszínűség.

MEGFELELTETÉSI: Tiszteljük az ötleteket és mások véleményét, még akkor is, ha ezek eltérnek a miénktől. Tiszteletben tartjuk a sokszínűséget, akik alkotják a közösség.

Helyszínek

  • Chihuahua

    Universidad Autónoma de Chihuahua C. Escorza 900, Col. Centro, 31000, Chihuahua

Kérdések