Keystone logo
University of California Santa Cruz

University of California Santa Cruz

University of California Santa Cruz

Bevezetés

Amint a társadalmi, gazdasági, politikai és technológiai változások átalakítják a globális társadalmat, a társadalomtudósok rendkívül összetett kérdésekkel foglalkoznak, a rasszizmustól, a gazdasági egyenlőtlenségektől, az oktatási reformtól és a kormányzástól kezdve a környezeti állapotromlásig, a nemzetközi kereskedelemig és pénzügyig, a transznacionalizmusig, a feltörekvő világ kihívásaiig, és hogyan működik az emberi elme.

Számos interdiszciplináris együttműködést és számos mesterképzési programot kínál, hangsúlyozva a szakmai képzést (közgazdaságtan és oktatás), a hallgatók átfogó és szigorú oktatást kapnak, amely felkészíti őket a produktív karrierre és a további tudományos tevékenységekre.

A kar élvonalbeli kutatásokat folytat a szakterületein, gyakran dolgozik a hallgatókkal a tanszékeket és kutatóközpontokat összekapcsoló kutatócsoportokban. Egy nemrégiben végzett kutatás University of California Santa Cruz Társadalomtudományi Osztályát rangsorolta az országban az állami egyetemek között a kutatás hatékonyságának minősége szempontjából.

Helyszínek

  • Santa Cruz

    High Street,1156, 95064, Santa Cruz

    Kérdések