Keystone logo
© UConn School of Engineering Graduate Programs
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

Bevezetés

A UConn College of Engineering a kutatás és a mérnökképzés egyik hatalma Connecticut államban és azon túl. Mi vagyunk az első számú közmérnöki iskola New Englandben, és az állam mérnöki végzettségének 51 százalékát mi biztosítjuk. Az UConnt a Carnegie Alapítvány „R1” kutatóegyetemnek jelölte ki. Ez a legmagasabb besorolás, amelyet a kutatásnak adtak, és az összes amerikai felsőoktatási intézmény mindössze 3%-a rendelkezik ezzel a megkülönböztetéssel.

Posztgraduális programjaink a tapasztalati tervezésre helyezik a hangsúlyt, hogy olyan ismeretekkel és készségekkel ruházzák fel a hallgatókat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy egy napon innovatív és társadalmilag igazságos megoldásokat találjanak napjaink legösszetettebb kihívásaira. Együttműködünk a helyi és országos iparágakkal a sürgető technológiai kihívások kezelése és gyártási bázisunk megerősítése érdekében.

Nagyra értékeljük a vállalkozói szellemet és az innovációt, diákjaink és oktatóink pedig aktívan fejlesztenek startupokat és innovatív technológiákat a gazdasági fejlődés támogatása érdekében. A UConn arra törekedett, hogy az emberi jogokkal, a barnamezőkkel, a kiberbiztonsággal és más aktuális problémákkal kapcsolatos kutatási kezdeményezéseken keresztül kezelje a társadalmunk előtt álló fő kihívásokat.

Általános áttekintés

A UConn College of Engineering a kutatás és a mérnökképzés egyik hatalma Connecticut államban és azon túl. Mi vagyunk az első számú közmérnöki iskola New Englandben, és az állam mérnöki végzettségének 51 százalékát mi biztosítjuk. Együttműködünk a helyi és országos iparágakkal a sürgető technológiai kihívások kezelése és gyártási bázisunk megerősítése érdekében. Nagyra értékeljük a vállalkozói szellemet és az innovációt, diákjaink és oktatóink pedig aktívan fejlesztenek startupokat és innovatív technológiákat a gazdasági fejlődés támogatása érdekében. A UConn arra törekedett, hogy az emberi jogokkal, a barnamezőkkel, a kiberbiztonsággal és más aktuális problémákkal kapcsolatos kutatási kezdeményezéseken keresztül kezelje a társadalmunk előtt álló fő kihívásokat.

Az UConnt a Carnegie Alapítvány „R1” kutatóegyetemnek jelölte ki. Ez a legmagasabb besorolás, amelyet a kutatásnak adtak, és az összes amerikai felsőoktatási intézmény mindössze 3%-a rendelkezik ezzel a megkülönböztetéssel. Posztgraduális programjaink a tapasztalati tervezésre helyezik a hangsúlyt, hogy olyan ismeretekkel és készségekkel ruházzák fel a hallgatókat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy egy napon innovatív és társadalmilag igazságos megoldásokat találjanak napjaink legösszetettebb kihívásaira.

Campus jellemzői

Elég egyszerű – az UCONN Premier Egyetem

Ha egy vezető kutatóintézet legokosabb diákjai és oktatói vesznek körül, az meglökteti, kihívást jelent, és minden nap jobbá teszi.

Connecticut zászlóshajója egyetemének jelenléte az egész államban érezhető. A Connecticuti Egyetem kiemelkedő oktatást nyújt fő campusunkon Storrsban és négy regionális egyetemünkön Avery Pointban, Hartfordban, Stamfordban és Waterburyben. Az előkelő oktatókhoz, a páratlan kutatási lehetőségekhez és az ország legrangosabb vállalatainál folyó exkluzív szakmai gyakorlatokhoz való hozzáféréssel diákjaink folytatják szenvedélyeiket, megtanulják, amit szeretnek, és utat törnek a sikerhez.

A múlt és a jelen huskyi megmondják, hogy semmi sem hasonlít a UConn közösséghez. UConn-tapasztalatait magával viszi barátain keresztül, akik családtaggá válnak, a Husky Pride-on, amely az identitásod részévé válik, és az álmokon keresztül, amelyek valósággá válnak.

Kétségtelen, hogy a UConn választásával jobb lesz – függetlenül attól, hogy hol kezdődik az utazás. Itt végezze el .

 • Storrs - Fő Campus
 • Avery Point
 • Hartford
 • Stamford
 • Waterbury

  Belépők

  Oktatási követelmények

  GPA-követelmények a Graduate School számára

  Kivételes körülmények kivételével, a hallgató korábbi kurzusának meg kell felelnie az alábbi kritériumok egyikének, hogy megfontolják a posztgraduális fokozatba vagy bizonyítvány programba való felvételét:

  • Az összesített GPA a legutóbbi 3,0 vagy magasabb fokozatra a teljes diplomára vonatkozóan, vagy
  • Ha a legutóbbi diploma alapképzés, vagy a hallgató még nem fejezte be alapképzését:
   • 3.0 vagy magasabb GPA a teljes munkaidős egyetemi kurzus utolsó két évében, vagy
   • 3,5 vagy magasabb GPA a teljes munkaidős egyetemi kurzus utolsó évében, vagy
   • Ha a hallgató a legutóbbi alap- vagy posztgraduális diploma megszerzését követően legalább egy szemesztert nappali tagozaton tanult, a diploma megszerzése utáni összes kurzusára 3,0 vagy magasabb GPA.

  A jelentkezés kitöltéséhez a következőket kell tennie:

  • Töltsd fel annak az iskolának az átiratait, ahol az alapdiplomát szerezted, és a továbbtanult kurzusokat, függetlenül attól, hogy megkaptad-e a diplomát.
  • Töltse fel a nemzetközi intézmények átiratait és diplomáit angolul és az egyetem elsődleges nyelvén. E másolatok nélkül kérelmét nem vizsgáljuk felül.

  Az összes oktatási intézmény átiratának feltöltésének elmulasztása, függetlenül attól, hogy diplomát szereztek-e vagy sem, a felvétel törlésének oka lehet.

  További jelentkezési követelmények nemzetközi hallgatók számára

  A Graduate School nem igényel harmadik féltől származó hitelesítő értékelést, de szívesen fogadjuk az alábbi szolgáltatások értékelését:

  • NACES (Kiigazolványértékelő Szolgálatok Országos Szövetsége) ill
  • AICE (Nemzetközi Igazolványértékelők Szövetsége)

  Ha a diplomája egy 3 éves alapképzési diploma Indiában, Kanadában, Ausztráliában, Srí Lankán vagy bizonyos más országokban, akkor a diplomát nem tekintjük egyenértékűnek egy 4 éves amerikai alapképzéssel. Ez a mi szabályzatunk, még akkor is, ha a diplomát 4 éves végzettségként értékelte egy külső bizonyítványértékelő, aki tagja a NACES-nak (National Association of Credential Evaluation Services) vagy az AICE-nak (Nemzetközi Képesítőértékelők Szövetsége).

  • Töltsön fel egyéni/évi érdemjegyeket vagy átiratokat (tanfolyamokat és osztályzatokat, nem órákat) azoknak a diákoknak, akik Indiában, Pakisztánban, Bangladesben vagy Srí Lankán fejezik be tanulmányaikat.
  • Ha végzett egy diplomát, és ez nem szerepel az átiratában, akkor a diplomájának másolatát kérjük feltölteni a jelentkezésébe. A jelentkezések késedelmes elbírálásának leggyakoribb oka az, hogy nem töltik fel az összes szükséges átiratot (és a nemzetközi intézményektől származó diplomát).
  • A nemzetközi postai küldemények késésének minimalizálása érdekében a jelentkezés benyújtása után a The Graduate School azt javasolja, hogy küldjön hivatalos átiratokat és diplomákat minden olyan főiskoláról/egyetemről, amelyben részt vett. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hivatalos átiratokat és diplomákat nem kell elküldeni a The Graduate School-nak, amíg a felvételi ajánlat meg nem történt.)

  Angol nyelvtudás

  Ha nem az angol az Ön elsődleges nyelve**, előfordulhat, hogy igazolnia kell az angol nyelvtudását.

  **Az elsődleges nyelv az a nyelv, amelyet gyermekkoruk óta használnak a kommunikációhoz.

  Vízumkövetelmények

  USA diákvízum szponzoráció

  Ha Ön nemzetközi hallgató, aki a Connecticuti Egyetem amerikai diákvízumának támogatását igényli, kérjük, készüljön fel bevándorlási okmánykérelmet benyújtani az International Student & Scholar Services (ISSS) Hivatalhoz, miután felvételt nyert a The Graduate Schoolba. (Az I-20/DS-2019 dokumentumot az ISSS iroda nem ad ki mindaddig, amíg a felvételét nem véglegesítették/matrikulálták.)

  Nyújtsa be I-20/DS-2019 kérelmét az ISSS-hez legalább egy hónappal a program megkezdésének féléve előtt.

  Ha kérdése van a szükséges anyagokkal kapcsolatban, forduljon az IS irodához: [email protected]

  Az I-20 vagy DS-2019 igényléséhez NetID szükséges. Ezt a felvételi értesítés kézhezvételétől számított 2-5 munkanapon belül e-mailben elküldjük Önnek. Ha segítségre van szüksége a NetID azonosítójával vagy a már e-mailben elküldött információk újbóli kiadásával kapcsolatban, kérjük, forduljon az ITS Office-hoz a (860) 486-4357 telefonszámon vagy e-mailben: [email protected]

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  A végzős hallgatók sok különböző forrásból kaphatnak pénzügyi támogatást tanulmányaikhoz, és arra biztatjuk mind a leendő, mind a jelenlegi végzős hallgatókat, hogy fedezzék fel az összes különböző lehetőséget, hogy megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelőt. Azt is javasoljuk, hogy minden végzős hallgató konzultáljon tanácsadóival, valamint oktatóival és munkatársaival a posztgraduális programjaiban, mert a legvalószínűbb, hogy ők tudnak a diploma- vagy tudományág-specifikus támogatási forrásokról. Emellett a végzős hallgatóknak ki kell használniuk a Nemzeti Ösztöndíjak és Ösztöndíjak Irodáján keresztül kínált forrásokat a lehetséges finanszírozási források azonosítása és a sikeres pályázatok elkészítéséhez szükséges tanácsok megszerzése érdekében. Itt információkat talál mind a belső (UConn-on belül), mind a külső (UConn kívül) lehetőségeiről a hallgatók számára, hogy segélyt, ösztöndíjat vagy egyéb pénzügyi segítséget kérjenek.

  Ezenkívül itt van néhány hasznos pénzügyi támogatási útmutató a doktoranduszok számára:

  • Pénzügyi támogatás doktoranduszok számára
  • A Doktorandusz Útmutatója az ösztöndíjakhoz

  A következő lehetőségek mellett itt van néhány hasznos ösztöndíjas és pénzügyi támogatási útmutató a doktoranduszoknak:

  • Pénzügyi támogatás doktoranduszok számára
  • A Doktorandusz Útmutatója az ösztöndíjakhoz
  • Nemzeti ösztöndíjak ösztönző programja

  A Nemzeti Ösztöndíjak és Ösztöndíjak Hivatala (ONSF) örömmel jelenti be, hogy folytatódik a UConn ambiciózus ösztönző programja, amelynek célja egy erősebb hallgatói és oktatói kultúra kialakítása a tekintélyes, országosan versenyképes ösztöndíjakra és ösztöndíjakra való jelentkezés körül.

  E program keretében az összes UConn oktatója az összes egyetemen (beleértve az UCHC-t is) legfeljebb 1000 USD szakmai fejlesztési alapra jogosult, hogy elismerje a hallgatók mentorálását a pályázatok kidolgozása és a jogosult díjak iránti kérelmek benyújtása során. Ezenkívül az NFIP-re jogosult ösztöndíjakra pályázó nappali tagozatos végzős hallgatók 250 dolláros ösztöndíjra pályázhatnak ezen a programon keresztül. A program első öt évében több mint 450 000 dollár értékben ítéltek oda szakmai fejlesztési alapokat és végzős hallgatói ösztöndíjakat.

  Határidő: 2023. április 28., 23:59 (EDT)

  • Future Climate Venture Stúdió ösztöndíj

  A Future Climate Venture Fellowship Program célja, hogy kézzelfogható tapasztalatokat nyújtson azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek az induló vállalkozások, a marketing, a kereskedelmi forgalomba hozatal, a vállalkozások fejlesztése és az éghajlatváltozással kapcsolatos kutatás iránt. Az ösztöndíjasokat mentorhoz vagy startup céghez rendelik, és lehetőségük lesz megismerni az éghajlatváltozás kezelésével kapcsolatos témák széles skáláját. Az ösztöndíjasok kommunikációs és marketingkészségeket fejlesztenek, valamint lehetőséget kapnak arra, hogy szerepet játsszanak az éghajlatváltozással kapcsolatos technológiák piacra vitelében az induló és a korai szakaszban lévő vállalatok támogatásán keresztül. Az ösztöndíjasok arra is lehetőséget kaphatnak, hogy segítsenek a saját vállalataikkal közösen kidolgozni a pitch deckeket, és lehetőségük lesz részt venni belső és külső oktatási és karrierfejlesztési szemináriumokon. Az ösztöndíjasoknak szóbeli előadást kell tartaniuk a program végén.

  Jelentkezési határidő: 2023. január 15

  • Finanszírozási lehetőségek végzős hallgatók és posztdoktori hallgatók számára

  Keressen fizetős nyári kutatási programokat végzős hallgatók számára, utazási ösztöndíjakat és ösztöndíjakat – számos határidő gyorsan közeleg!

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Storrs

   Storrs, Amerikai Egyesült Államok

   Kérdések