Keystone logo
University of California Santa Barbara

University of California Santa Barbara

University of California Santa Barbara

Bevezetés

A University of California Santa Barbara közepes méretű mérnöki főiskolája következetesen a világ mérnöki iskoláinak felső szintje közé tartozik. University of California Santa Barbara Engineering a hallgatók számára közvetlen tudományos mentorációt biztosít, amelyre szükségük van a sikeres karrier kialakításához és a diplomaprogramok időben történő elvégzéséhez.

Interdiszciplináris campus vagyunk, ahol az innováció kultúrája hajtja mind az alapvető tudomány, mind az alkalmazott technológiai megoldások fejlesztését, miközben hozzáadott értéket képvisel régiónk, államunk és a világ gazdaságához. University of California Santa Barbara Mérnöki Iroda bebizonyította, hogy az ország egyik legsikeresebb környezete a köz-magán kutatási partnerség számára; az iparral kialakított mély, változatos és számos kapcsolat több száz szellemi tulajdont eredményezett.

A Mérnöki Főiskola küldetése, hogy hallgatóinak szilárd alapokat biztosítson a tudományos és matematikai alapokon; tapasztalat a mérnöki rendszerek elemzésében, szintézisében és tervezésében; valamint a jelenlegi mérnöki gyakorlatnak és az élvonalbeli mérnöki kutatásnak és technológiának való kitettség. A vállalkozói szellem az oktatásban, a tudományos tevékenység és a mérnöki gyakorlatban való részvétel áthatja University of California Santa Barbara Műszaki Főiskoláját.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Santa Barbara

    Santa Barbara, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések