Keystone logo
© Eva Dang
University of Leicester, School of Business

University of Leicester, School of Business

University of Leicester, School of Business

Bevezetés

A University of Leicester School of Business kiváló hírnévnek örvend a posztgraduális oktatásban. Itt tanuló segít felkészülni a széles körű karrierlehetőségek a kormányzati, üzleti és pénzügyi szolgáltatási ágazat, valamint a jövőbeni kutatások.

A Karról A University of Leicester School of Business-ben alakult, 2016-ban, amely összefogja a kiemelkedő szakértelemmel közgazdasági és menedzsment, hogy hozzon létre egy világszínvonalú üzleti iskola.

Teljes munkaidőben MSc fok MSC Banki és Nemzetközi Pénzügyi

Ez a tanfolyam az Ön számára, ha azt szeretné, hogy egy analitikus megközelítést, hogy megértsék a módszereket használják a modern banki és pénzügyi, a nemzetközi kontextusban.

MSc üzleti elemzés és a pénzügyi

Ez a tanfolyam az Ön számára, ha azt szeretné, hogy alkalmazza a megértés a közgazdaságtan és kvantitatív módszerek a problémák elemzése az üzleti szabályozási, szervezési és pénzügyi.

MSc Finance

CFA ® Program Partner CFA Institute Ez a tanfolyam az Ön számára, ha azt szeretnénk, hogy megtanulják a mechanika a pénzügyi piacok, hogy megértsék a pénzügyi döntések a vállalatok és a természet pénzügyi kockázatot.

Okleveles Pénzügyi Közgazdaságtan

Ez a tanfolyam az Ön számára, ha azt szeretné, hogy elmélyítésére közgazdasági vagy pénzügyi és potenciálisan tovább, hogy tanulmányozza a PhD vagy kutatási területén a közgazdasági vagy pénzügyi.

msc pénzügyi kockázatkezelési Mi egy egyetemi partnere GARP - A Globális Egyesülete Risk szakemberek. Ez a tanfolyam az Ön számára, ha azt szeretné, hogy felkészítse magát készségek kockázatkezelési technikák, mennyiségi elemzés, pénzügyi elemzés és programozás.

phd A School of Business a kutatás-vezette, elkötelezett a termelő a legmagasabb minőségű ösztöndíj elismerve ugyanakkor fontos összefüggés a kutatásban és az oktatásban.

PhD hallgatók teljes független kutatási projekt irányítása alatt a felügyelő csapat. A kutatás általában befejeződött egy legfeljebb 3-3,5 év (teljes munkaidős) vagy 6-6,5 év (részmunkaidős / távoktatás).

Kínálunk Gazdaságtudományi Egyetem PhD felügyelet területeken összeegyeztethető a kutatási érdekeit a mi egyetemi alkalmazottak, köztük:

Game Theory Mechanizmus tervezés Behavioral Economics Ipari Szervezet Növekedési elmélet Public Economics Labour Economics Politikai Gazdaságtan Economics a migrációs Egészség-gazdaságtan Szervezet Theory Üzleti etika Marketing és fogyasztás Pénzügyi és számviteli Politikai Gazdaságtan Emberi Erőforrás Menedzsment

Kínálunk felügyelet fokozatainak:

Doktori (PhD) - Full-Time Master of Philosophy (MPhil) - Full-Time

Helyszínek

  • Leicester

    Ground Floor Astley Clarke Building University of Leicester , LE1 7RH, Leicester

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések