Keystone logo
Universidad Rey Juan Carlos Ipari technológiák doktori program: kémia, környezet, energia, elektronika, mechanika és anyag
Universidad Rey Juan Carlos

Ipari technológiák doktori program: kémia, környezet, energia, elektronika, mechanika és anyag

3 Years

Spanyol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 390 *

Az egyetemen

* nappali tagozatos akadémiai | részmunkaidős akadémiai - 234 €

Bevezetés

Az Ipari Technológiák Doktori Program olyan doktori képzést javasol, amely hozzájárul a kutatási és innovációs készségek fejlesztéséhez az ipari mérnöki, gyártástechnikai, vegyészmérnöki, kémiai tudomány és technológia, környezetmérnöki, környezettudományi, mérnöki és energiatechnológiai területeken, Anyagtudomány és technológia, gépészet, elektrotechnika, orvosbiológiai mérnöki és elektronikai mérnöki tudományok.

Ennek a doktori programnak az a célja, hogy új kutatókat képezzen, és interdiszciplináris és multidiszciplináris perspektívából járuljon hozzá a kutatáson keresztüli előrelépéshez, válaszul a fenntartható társadalom szükségleteire. Integráló Doktori Program, amelynek felépítése és szervezete lehetővé teszi a szakosodást, a képzés, a kutatás és a transzfer diverzifikációját a Program kutatási irányaiban.

Röviden, ez a Doktori Program a kritikai tudományos szellemiséggel, kutatási képességgel és csapatmunkával felruházott doktoranduszok képzését folytatja, két területre, egy általánosra (a kutatási technikák és módszerek, eszközök és források) és az egyik területre szervezett oktatáson keresztül. egy másik specializáció a benne szereplő különböző szakterületek közül.

Belépők

A program eredménye

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések