Keystone logo
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Bevezetés

A növekedési pályára, eredmények és a siker!

Mi, a City University of Sao Paulo - UNICID, mi egy modell-intézmény nemzeti panoráma, elkötelezett az oktatás és az innováció.

A hírnév és az ereje elértük az országban az eredménye a 40 éves elkötelezettség, folyamatos frissítése és a nagy infrastrukturális beruházásokat.

A következő sor arra mutat beszámolt arról, hogyan mi épült a sikertörténet.

Megőrizzük a történelemben a komolyság és a fő cél, hogy a vonat több illetékes szakemberek 1972 óta, amikor az intézmény jött létre egy csoportot a pedagógusok professzor által vezetett Remo Rinaldi. Ebben az időben, mi még mindig az úgynevezett Iskola a Keleti zóna São Paulo (FZL).

Volt az első, hogy telepítse a felsőoktatás, a São Paulo kerület Tatuapé, a keleti részén, a város, valamint az első, a tanfolyam Fizioterápiás 1984-ben, a folyamatban lévő választották az egyik legjobb Brazíliában a rangos Student Guide által közzétett Editora áprilisban.

1992-ben elismert egyetemi kezdtük hívni a City University of São Paulo - UNICID.

1995-ben elsőként a távközlési kurzuskínálat, hivatkozási sok más felsőoktatási intézmények irányítása alatt a MEC.

2000-ben, az összes egyetemi Egyetem (történelem, oktatás, irodalom, élettudományok, a matematika és testnevelés) jött ki a tanárképző programot, hogy megfeleljen az oktatási politika a MEC, amely javasolta egy új, dinamikus interdiszciplináris perspektíva. A program hivatkozási alapja lett az oktatási környezetben.

Ez alatt a négy évtized, amit megerősít minket sokkal az egészségügyi területen, és elkezdtünk tekinthető referencia ebben a tekintetben. Eleinte, felajánlottuk a Nursing, Fizioterápiás és Fogászati ​​és 2004-ben kezdtük nyújtó tanfolyamok Orvosi és Biomedicináról létrehozott maximális pontszámot MEC. Ma hozzáadunk 32 éves tapasztalattal rendelkezik a területen, és több mint 6000 diplomás és jár a piacon, így a legforgalmasabb és legrangosabb tanfolyamok szakmai ágazatokban.

2008-ban, a Mechatronikai mérnöki villamosmérnök, Építőmérnöki és Környezetvédelmi Mérnöki részévé váltak a fenti egyetemi kurzusok. Ezen kívül, mi indította az új technológia egyetemi kurzusok Magasépítési, grafikai tervezés, többek között.

2009-ben elkezdtünk során Építészeti és Urbanisztikai, amely stabil hátteret és a különbséget a fenntarthatóság középpontba.

További erőssége a mi klinikák és a felszerelt laboratóriumokban rendkívül fejlett technológiai berendezések és a kar nagyon tapasztalt és képzett. Taníts elkötelezettséget, kérünk odaadás és töltse fel a diákok és a tanárok az eredmények és a folyamatos keresése hírek és frissítések a környéken.

Mi most az egyik legjobb felsőoktatási intézmények az országban, amely egyesíti a szilárd tudás a szakmai etika és hogy mindig megy megfelelően a fejlesztések a globális piacon, amely több mint 60 egyetemi kurzusok és Technológiai graduális, posztgraduális képzések tágabb értelemben és a szűkebb értelemben vett, személyesen, az egészségügyi területek, Business, kommunikáció, jogi tudományok, pontos és turizmus, többek között, és több, a határidő tanfolyamok és partnerségeket Programok Brazíliában és külföldön. A 2012-es év, év UNICID karantén jelölt egy pillanatra a bővítés az intézmény, amely része lett a Southern Cross Oktatási, tagjai a testület által Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Egyetemi modul center, Caraguatatuba - SP; Egyetem Franca, Franca SP; Egyetemi Központ a szövetségi kerületi, Brasília - DF, San Sebastian Főiskola, San Sebastian - SP; Kar Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; Egyetemi Miasszonyunk Védnöki központ, Salto és az ITU - SP, és a University City of São Paulo, São Paulo - SP, összefognak és ezáltal erősebb működését, versenyképes és képesek jobb oktatási lehetőségek a képzési diákjaink

Továbbra is írni ezt a történelem nagy eredmények és a siker!

Helyszínek

 • São Paulo

  Rua Cesário Galeno, 448/475 Tatuapé - São Paulo - SP CEP 03071-000, , São Paulo

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések