Keystone logo
Universidade Europeia

Universidade Europeia

Universidade Europeia

Bevezetés

Universidade Europeia hozzáférést biztosít a hallgatóközpontú, minőségi felsőoktatáshoz. Kiemelkedik innovációs képessége és differenciáló akadémiai modellje miatt, amely a minőség, a nemzetközivé válás, valamint a vállalkozásokhoz és a munkaerőpiachoz való közelség elvein alapul.

Célja, hogy felkészítse hallgatóit a jövő globális szakembereivé, minden szükséges képességgel a professzionális siker eléréséhez a világ bármely pontján.

Universidade Europeia alapképzést, mesterfokozatot és doktori fokozatot, valamint vezetői oktatási programokat nyújt olyan különféle területeken, mint menedzsment, jog, pszichológia, emberi erőforrások, marketing, tervezés, kommunikáció, sport, számítógépes mérnöki és technológiai szakok. Kiemelkedik a vendéglátás és az idegenforgalom menedzsmentjének vezető felsőoktatási intézményeként.

Küldetés

Globális szakemberek felállítása. Hozzájárulás a globális társadalom fejlődéséhez a hallgatók felkészítésével és a vállalkozói szemlélet előmozdításával, a társadalmi felelősségvállalás, a nemzetközivé válás, a kutatás kiválósága és a foglalkoztathatóság elvein alapulva.

Látomás

Vezető egyetemen és felsőoktatási intézményben lenni a hallgatók és a munkaadók körében.

értékek

A vezető vállalkozók és szakemberek képzése innovatív módszerekkel, felkészítve őket a globális piacra.

 • Szigor - a programok és a hallgatók akadémiai fejlesztésében és a folyamatmenedzsmentben.
 • Sokszínűség - Különféle minőségi programokat kínál a felsőoktatás különböző szintjein.
 • Egyetemesség - Felkészítse a szakembereket a határok nélküli világra, ösztönözve és biztosítva a kapcsolatot más kultúrákkal.
 • Innováció - adaptáljuk oktatást a munkaerő-piaci igényekhez, kínálva a jelenlegi módszereket és tartalmakat a hallgatók sikeres felkészítése érdekében.

Helyszínek

 • Lisbon

  Quinta do Bom Nome Estrada da Correia, no. 53, 1500-210, Lisbon

 • Lisbon

  Avenida D. Carlos I, nº4, 1200-649, Lisbon

  • Porto

   Porto, Portugália

   • Lisbon

    R. Laura Aires 4, Lisboa, Portugal, 1600-604, Lisbon

    Kérdések