Keystone logo
Universidade Federal  De Minas Gerais

Universidade Federal De Minas Gerais

Universidade Federal  De Minas Gerais

Bevezetés

A Brazília délkeleti részén, az ország legfejlettebb régiójában elhelyezkedő Universidade Federal De Minas Gerais ingyenes közoktatási intézmény Minas Gerais állam legrégebbi egyeteme. 1927. szeptember 7-én alapították a Minas Gerais Egyetem (UMG) nevével. Közel száz évvel később az intézmény országos vezető szerepet játszik az oktatás, az egyetem kiterjesztése, a kultúra, a tudományos kutatás és a szabadalom létrehozása terén a tudás több területén.

Körülbelül hetvenkétezer ember gyűlik össze közösségében Belo Horizonte, Montes Claros, Diamantina és Tiradentes városokban, hetvenhét alapképzésben, 80 posztgraduális programban és több mint 900 kutatóközpontban osztják szét. 2016-ban az Universidade Federal De Minas Gerais elérte a 1056 szabadalmi bejegyzést, ezzel vezető pozíciót kapott az ország felsőoktatási intézményei között.

Az egyetem távoktatást is kínál, posztgraduális, szakirányú, fejlesztési és frissítési szinteken. Ezek a tanfolyamok huszonnégy városban vannak jelen, az egész államban.

Helyszínek

  • Belo Horizonte

    Av. Pres. Antônio Carlos, 6627 - Pampulha, Belo Horizonte - MG, 31270-901, Brazil, , Belo Horizonte

    Kérdések