Keystone logo
Université Du Québec En Outaouais UQO

Université Du Québec En Outaouais UQO

Université Du Québec En Outaouais UQO

Bevezetés

Az UQO-ról


A Quebec Egyetem Outaouais-ban, a tanulás örömére

Egy olyan egyetemnek tekintették, amelynek emberi dimenziója megkönnyíti a tanulást és a gondolkodást, a Quebec Outaouais Egyetem (UQO) az ügyfelek igényeinek ritmiként fejlődött és alakította programjait, miközben figyelembe vette a régióban.

Az Université du Québec hálózat tagságával az UQO számíthat a kanadai legnagyobb egyetemi rendszer oktatási forrásaira és közös szolgáltatásaira.

Az Outaouais szívében, Gatineau-ban található UQO két pavilonban helyezkedik el, gyalogosan egymástól, és földrajzi és kulturális előnyöket élvez. Ennek az az előnye, hogy egy olyan határterületen helyezkedik el, amelyet két olyan kultúra gazdag jelenléte jellemez, amelyek a szövetségi főváros, Ottawa hektikus tevékenységeinek ritmusában élnek. Nem csak a városi területeken jelenik meg, hanem az UQO a periférián is kínál szolgáltatásokat, és a következő években növeli jelenlétét a régiókban.

2010 óta az UQO egy 10,132 négyzetméteres új épületben található Saint-Jérôme-ben, amely a városháza előtt álló St. Joseph és Labelle utcák sarkán épült. Ez az új campus több mint 2000 diákot fogad. Vannak tantermek, oktató és kutatólaboratóriumok, könyvtár, didac könyvtár, irodák, adminisztratív terek, diákok találkozási területei és kiegészítő szolgáltatásai, például kávézó és könyvesbolt. hat emeleten elosztva.

A kis diákcsoportok által alkotott osztályokon és az általa kínált minőségi coachingon keresztül az UQO ízelítőt nyújt a tanuláshoz, a karrierépítéshez és az élet sikeréhez. Nem túl nagy, nem túl kicsi, humánusabb és barátságosabb! Ez vonzza a 7,500 diákot, akik elsősorban az Outaouais-tól származnak, de az East Ontario és a Quebec többi része is. Az UQO hírneve még határokon átnyúlik, és egyre több külföldi diákot vonz.


Az UQO jövőképei


A közösségünk összes erői egymáshoz közelítenek annak érdekében, hogy olyan projekteket mozgósítsanak, amelyek életet adnak a jövőképünknek: "Közelebb legyenek, hogy továbblépjenek! ”.

Egyénileg és együttesen a következő három stratégiai irányba összpontosítjuk erőfeszítéseinket: a hallgatói tapasztalatok gazdagodása, a programok létrehozása és a kutatás fejlesztése, valamint egyetemünk hatása.


2020-ban

 • az erőfeszítéseinket elsődleges célunkra összpontosítjuk, hogy minden cselekvésünknek jelentést adjunk: diákjaink;
 • méltunk innovatív programjainkban, szolgáltatásainkban és tevékenységeinkben a fenntartható fejlődés érdekében;
 • az együttműködésre és a kölcsönös segítségre támaszkodunk, hogy értelmes kapcsolatokat alakítsunk ki, és tovább és tovább mozogjunk.

Együtt átalakítjuk az UQO hallgatói tapasztalatait.


Az UQO küldetése


UQO: a tudás, a kutatás és a teremtés legmagasabb kifejeződése

Az Université du Québec en Outaouais, a Université du Québec hálózat tagja, egy nyilvános francia nyelvű egyetem és kutatóintézet, amely az Outaouais-ban és a Laurentián található. Az emberi interakciót elősegítő környezetben az UQO, amely az ismeretekhez való hozzáférést biztosító központ, minden ciklusban képzett diplomásokat oktat, serkenti a tudományos kutatást és a teremtést.

Az UQO hallgatók a küldetés középpontjában állnak. A program sokszínűségét, valamint tanításának és kutatásának kiválóságát a tapasztalt professzorok és kompetens munkatársak köszönhetik.

Az UQO aktívan részt vesz a közösségben való részvételével működő területek lakosságának gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődésében. A regionális és nemzetközi valósághoz kapcsolódva az UQO olyan stratégiai szereplő, amely partnerségén és projektjein keresztül hozzájárul a társadalom fejlődéséhez.


Az UQO értékei


A túlmutató én

Az UQO felajánlja a hallgatóknak egy olyan akadémiai tapasztalatot, amely egyszerre vonzó és jutalmazó, a gondolkodás, a gondolkodás felépítésének és a kritikus értelem kialakításának vágya alapján. Az UQO-nál a hallgatói sikerek, az innovatív személyi eredmények és a diplomás sikerek kollektív ösztönzés a felülmúlásra.


Kiválóság és szigor

Az UQO olyan sikeres szervezet, ahol mindenki elkötelezte magát a kiválóság törekvésében. Az UQO a tudás megteremtésének helye, ahol a kiválóság és a szigor a norma és a referenciakeret, amelyből minden cselekvést rajzolnak.


a megnyitó

Az UQO olyan francia nyelvű egyetem, amely nyitott a környezetére és a világra. Az UQO elismeri a kulturális sokféleség fontosságát és előmozdítja azt. Ezenkívül nemzetközi dimenziót foglal magában a képzési tevékenységekben.


Integritás és átláthatóság

Az UQO támogatja a hangos és felelősségteljes menedzsmentet, miközben továbbra is a hatékonyságra és a hatékonyságra összpontosít. Ennek elérése megkönnyíti az információk hozzáférhetőségét és az emberek elkötelezettségét.


tisztelet

Az UQO tiszteletben tartja az embereket azzal, hogy a diákokat a küldetése és a dolgozók középpontjába helyezi, a fejlődés középpontjában. Értékeli a hallgatók, a személyzet, a diplomások és a partnerek hozzájárulását, és ösztönzi az együttműködést és támogatást egy olyan környezet megteremtéséhez, amely gazdag emberi interakcióban van.

Helyszínek

 • Gatineau

  C.P. 1250, succursale HullGatineau (Québec) Canada , J8X 3X7, Gatineau

 • Saint-Jérôme

  5, rue Saint-JosephSaint-Jérôme (Québec) Canada, J7Z 0B7, Saint-Jérôme

  Kérdések