Keystone logo
© Eva Dang
University of Brighton- Doctoral College

University of Brighton- Doctoral College

University of Brighton- Doctoral College

Bevezetés

A Brightoni Egyetemen szerzett doktori fokozata fejleszti szakmai készségeit, mint kutató a választott tudományágban, és lehetővé teszi, hogy eredeti hozzájárulását a tudáshoz, elkötelezett akadémikusokkal együtt dolgozva egy élénk, támogató közösségben.

A Brightoni Egyetem gazdag tudományos múlttal rendelkezik, különösen az alkalmazott kutatás terén. Büszkék vagyunk a tudományos munkára, amely jelentős társadalmi hatást fejt ki, a tudás generálására és terjesztésére vonatkozó innovatív megközelítéseinkre, valamint az új és alulreprezentált tudományágak fejlődésében való részvételünkre.

Irigylésre méltó teljesítményünk van a diákok felkészítésében a nagyvilágban elfoglalt helyükre. Doktoranduszaink profitálnak abból a megközelítésből, amely elismeri a szigorú kutatási tanulmányok értékét, valamint az átadható, magas szintű készségeket, amelyeket a PhD-dolgozat elkészítése során fejlesztenek. Diákjainknak a regionális, nemzeti és nemzetközi kutatási hálózatokhoz, iparhoz, közszolgáltatásokhoz és szakmai szövetségekhez fűződő erős kapcsolataink előnyeit is kínáljuk.

Támogató környezetünkben szakértő, jellemzően két témavezetőből álló felvigyázói csapattal látja el Önt, és munkáját beágyazza a szakterületek kutatásába. A legtöbb hallgatót több kutatói közösség tagjaként mutatják be; Ön egy speciális fegyelmi iskolán belül, valamint fókuszált kutatócsoportokon és/vagy Kutatási és Vállalkozási Kiválósági Központokon (CORE) belül fog működni. Lehetősége lesz arra is, hogy csatlakozzon az egyetem hallgatóihoz Doktori Főiskolánkon és képzési programjain keresztül.

A doktori kutatást minden egyetem éltető elemeként ismerjük el; PhD hallgatóinkat a kutatók és tudósok következő generációjaként üdvözöljük, akik folytatják küldetésüket, hogy új ismereteket generáljanak és kezeljék a mindannyiunk előtt álló globális kihívásokat.

Helyszínek

  • Brighton

    Mithras House Lewes Road, BN2 4AT, Brighton

Kérdések