Keystone logo
University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Bevezetés

Mi vagyunk a 10 legjobb brit jogi kar* egy világvezető egyetemen**. Posztgraduális diplomáink gazdag portfólióját világszerte elismert akadémikusok alakítják és adják ki, akik ötvözik az oktatási és a kutatási kiválóságot, így Ön olyan készségekkel és ismeretekkel rendelkezik, amelyek szükségesek ahhoz, hogy rangos karriert folytasson a jogon belül és azon kívül. (*Complete University Guide 2024 / ** top 60 QS World University Rankings 2023)

Posztgraduális diplomáink

Tanuljon a világ vezető akadémikusaitól, hogy Ön is szakértővé válhasson

Intellektuálisan igényes, kutatási tudású tananyagunkat szakterületükön vezető akadémikusok adják. A Russell Group egyetemeként és az Egyesült Királyság legjobb 3 egyetemeként a jogi kutatás kiválóságáért (A REF 2021 elemzése), akadémikusaink a jogi kutatás különböző területein vezetnek. Az oktatási és kutatási kiválóságnak ez a kombinációja teszi lehetővé, hogy diplomásaink kitűnően alakítsák és tájékoztassák a politikákat és a jogszabályokat világszerte és számos ágazatban.

Válasszon az LLM-ek széles skálájából

Oktatóink tudása és szakértelme felvilágosítja LLM-eink jellegzetes és izgalmas kínálatát olyan programokkal, mint az LLM jog és innováció, az LLM nemzetközi jog, az LLM banki és pénzügyek, az egészségügy, a jog és a társadalom, az emberi jogi jogi LLM, az LLM környezetvédelem, Fenntarthatóság és üzlet, és még sok más közül választhat.

Testreszabhatja a diplomáját

Az oktatóink úttörő kutatása az opcionális modulok széles skáláját is befolyásolta, amelyek lehetővé teszik, hogy személyre szabja a diplomáját.

Izgalmas lehetőségek nem jogász végzettségűek számára

A jogi MA egy gyorsított, vezető státuszú posztgraduális fokozat. Ez a jogátalakító tanfolyam lehetővé teszi, hogy két év alatt szerezzen diplomát három éven belül LLB-vel – és mélyebb ismeretekkel a jogról és a jogi érvelésről, mint az egyéves kurzussal lehetséges. Ezen a kurzuson lehetőséged lesz szaktanulmányokra is olyan választható egységekkel, amelyek tükrözik oktatóink szakértelmét – megkülönböztetve azt abból a szempontból, hogy segítsen megvalósítani a jövőbeli karriereddel kapcsolatos legmagasabb törekvéseidet.

Karrier programunk

Szerezzen készségeket és ismereteket a különféle karrierek eléréséhez

A Bristoli Egyetem választása azt jelenti, hogy hozzáférést kap a karrierközpontú tevékenységek gazdag naptárához, valamint szoros együttműködést biztosít az Iskola, öregdiákjaink, nemzetközi ügyvédi irodák, nem kormányzati szervezetek és egy elkötelezett karrier-tanácsadó között, aki szakértelemmel rendelkezik abban, hogy mi szükséges a sokrétű hozzáféréshez. jogi Pathways . A University of Bristol Law School tanulni azt jelenti, hogy olyan készségekkel, tudással és kapcsolatokkal kell diplomát szerezni, amelyekkel megvalósíthatja karrier-aspirációit, és kiválóan teljesíthet a jogi területen vagy azon kívül.

Szerezzen gyakorlati klinikai jogi tapasztalatot és munkalehetőséget az emberi jogok, a jogi technológia és a kriminológia területén

Diákok által vezetett pro bono jogi szolgálatunkon, az Emberi Jogi Klinikán, valamint a büntetőjoggal és az igazságszolgáltatási rendszerrel foglalkozó kezdeményezéseinken keresztül, mint például a Freedom Law Clinic és az Empowering the Innocent (a világszerte elismert Innocence alapítója által létrehozott kezdeményezés). Projekt), elismert, valós jogtapasztalatot szerezhet a jogról, amelyet számos ágazatban értékelni fognak a munkáltatók. A további lehetőségek közé tartoznak a mentori programok, az emberi jogi és jogi technikai gyakorlatok és még sok más.

A mi létesítményeink

Éljen és tanuljon nagyszerű létesítményekben, egy izgalmas brit városban és az egyik legnagyobb jogi központban Londonon kívül

A Law School létesítményei a hagyomány és az innováció legjobb keverékét biztosítják. A tanítás nagy része a Bristol szívében található ikonikus Wills Memorial Buildingben zajlik, gótikus tornyával, nagyteremével és könyvtárával – valamint előadótermeinek vízköpős ablakokkal. Az út túloldalán, a Berkeley Square-en van egy másik történelmi épület, amelyben modern kutatói lakosztályok, szemináriumi és oktatói szobák, valamint egy korszerű vitabíróság található, ahol kipróbálhatja vita- és tárgyalási készségeit. Bristol maga egy nyüzsgő, kulturálisan sokszínű város, elég kicsi ahhoz, hogy melegnek és barátságosnak érezze magát, de elég nagy ahhoz, hogy kiemelkedő tanórán kívüli lehetőségeket biztosítson, beleértve egy sor klubot, sporttevékenységet, valamint közösségi és önkéntes csoportokat.

Miért Bristol?

Iskolavezető Bevezetés a Jogi Karba

Helyszínek

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Kérdések