Keystone logo
University of Bristol Law School Phd a fenntartható jövőről
University of Bristol Law School

Phd a fenntartható jövőről

Bristol, Egyesült Királyság

4 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 20 700 / per year *

Az egyetemen

* Tengerentúli: teljes munkaidőben

Bevezetés

A fenntartható jövőkutatás interdiszciplináris pályája olyan kutatók új generációját igyekszik létrehozni, akik a növekvő világnépességgel szembenézve képesek a fenntarthatóság sürgető társadalmi kérdéseivel foglalkozni.

A fenntarthatósági kutatás azt a kérdést teszi fel, hogyan lehet hosszú távon fenntartani és javítani az emberi jólétet a növekvő népesség, a korlátozott természeti erőforrások és a törékeny környezet mellett. A terület középpontjában a társadalomtudományok állnak, mivel egyértelműen az alkalmazásra összpontosít, és határozott stratégiai, jövőbe mutató politikai implikációkkal bír.

Széles körű interdiszciplináris megközelítést, valamint a gazdaság, a jog, a fenntarthatóság politikájának és pszichológiájának, valamint az érintettek földrajzi és demográfiai helyzetének megértését is igényli. Ezért a hallgatókat szándékosan széles körű anyagokkal ismertetjük meg, hogy segítsük őket az egymással összefüggő perspektívák értékelésében és megértésében, és hogy olyan készségekkel ruházzuk fel őket, amelyekkel hatékonyan tudnak együttműködni a különböző tudományágak között. A legkülönbözőbb tudományterületekről érkező hallgatókat várjuk.

A hallgatókat általában az első szakfelügyelő iskolájában veszik nyilvántartásba. Ez nem feltétlenül az az iskola, amelyik az Ön jelentkezését feldolgozza.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések