Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

Bevezetés

A mezőgazdasági és környezettudományok csak annyira fontosak, mint az elfogyasztott élelmiszerek, a viselt ruhák, valamint a körülöttünk lévő víz és levegő. Az UGA Agrár- és Környezettudományi Főiskola világhírű tudósokat és kivételes hallgatókat gyűjtött össze, hogy javítsák az élethez szükséges tárgyak minőségét és megőrizzék azok biztonságát.

A CAES az egyik legjobb és legelismertebb amerikai mezőgazdasági főiskola. Tantermeiben, mezőgazdasági kísérleti állomásaiban és az UGA Cooperative Extension irodáinak egész államra kiterjedő hálózatában a CAES oktatói és munkatársai elkötelezettek az egészséges életmódhoz szükséges tudomány felfedezése, tanítása és átadása mellett Georgiában.

A CAES egyike a Georgiai Egyetemet alkotó 18 iskolának és főiskolának. A kis, felső szintű osztályok lehetővé teszik a diákok számára, hogy könnyen kapcsolatba lépjenek professzorokkal. A diákok tanulmányozhatják a növényeket, az állatokat, az üzletet, a kommunikációt, a tanítást, az élelmiszertudományt és a környezetet. A főiskola arra összpontosít, hogy biztonságos élelmiszerellátást, tiszta környezetet és jobb életet biztosítson mindenki számára. A CAES tantermekkel, laboratóriumokkal és létesítményekkel rendelkezik az UGA egyetemeken Athénban, Griffinben és Tiftonban, Georgia államban.

Vezetők az innovációban

A mezőgazdasági és környezetvédelmi innováció terén élen járunk globális ökoszisztémánk gondozásában, közösségeink gazdagításában és a következő generációs vezetők felkészítésében.

Kézenfekvő tanulás

A programtól függetlenül egyedülálló tanulási lehetőségeink vannak az osztálytermen belül és azon kívül is diákjaink számára. A CAES világszínvonalú magával ragadó tanulási tapasztalatokat kínál, beleértve a szakmai gyakorlatokat, a kutatási lehetőségeket és a külföldi tanulási programokat. Nézze meg, hová vihet a CAES, és fedezze fel, hogyan bonthatja ki valódi potenciálját az UGA-nál.

tények

 • A baromfitudományi hallgatók 100%-a érettségi után elhelyezkedik
 • 3 diákunkból 1 külföldön tanul
 • Tanulóink 53%-a részesül anyagi támogatásban
 • # 2 Legjobb Mezőgazdasági és Kertészeti Növénynemesítési Főiskola
 • 15 ország külföldi tanulmányi programokkal
 • #3. a mezőgazdasági tudományok számára az Egyesült Államokban
 • #8 Rovartani Program a világon
 • Kollégiumunk tavaly több mint 830 000 USD ösztöndíjat biztosított a CAES hallgatóinak
 • 19 940+ öregdiák a CAES családban
 • 850 termék került a piacra az UGA kutatása alapján; több mint fele növénykultúra, oltóanyag és eszköz, amely támogatja Georgia mezőgazdaságát

Sokszínűségi programok

Sok út, egy küldetés

Az UGA Mezőgazdasági és Környezettudományi Főiskola minden származású hallgatót szeretettel vár, és oktatókat és alkalmazottakat ad otthonra szerte a világon. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy befogadó tanulási környezetet biztosítsunk a hallgatók, oktatók és munkatársak számára mindenféle háttérrel és etnikummal. Célunk, hogy elősegítsük az egyéni növekedést és az erős kapcsolatépítési készségeket, amelyek képessé teszik diákjainkat arra, hogy hatékonyan hozzájáruljanak és kitűnjenek a globális társadalomban.

Campus jellemzői

  Belépők

  Helyszínek

  • Tifton

   2356 Rainwater Rd, 31793, Tifton

   • Athens

    Cedar Street,147, 30602, Athens

    • Griffin

     1109 Experiment Street, 30223, Griffin

     Programok

      Az intézmény a következőket is kínálja:

      Kérdések