Keystone logo
University of Johannesburg PhD biokémiából
University of Johannesburg

PhD biokémiából

Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 20 405 / per year *

Az egyetemen

* diákok afrikai országokból: R2000,00 évente | Afrikán kívüli kontinensekről érkező diákok: 17000,00 RUB évente

Bevezetés

A Ph.D. A biokémiában nagyon magas szintű intellektuális, elméleti és gyakorlati speciális tudományos ismereteket, valamint a kutatási területtel kapcsolatos problémákba való rálátást és a modern kutatás fejlett kísérleti módszereinek és technikáinak alkalmazását, valamint az alapvető tudományos és akadémiai értékeket követeli meg. kutatási adatok előállítása, feldolgozása, értelmezése és bemutatása szóban és írásban.

Az UJ-n való tanulás okai

  • Az UJ nemcsak az Első év tapasztalatának nevezett speciális programot kínál, amely segíti a hallgatók tájékozódását az első év során, hanem egy Senior Student Experience-t is kínálunk, amely a munkahely felé tereli a hallgatókat!
  • Ragadja meg a lehetőséget, hogy különféle sportágakban vegyen részt, és edzen olimpikonok és paralimpikonok mellett a legmodernebb pályákon, pályákon és pályákon, vagy egyszerűen csak tartsa magát fitt, ha csatlakozik mind a 4 egyetemünk valamelyik edzőterméhez.
  • Legyen része egy fiatal, lendületes és agilis egyetemnek, amely könnyen tükrözi és alkalmazkodik országunk törekvéseihez, miközben számos nemzetközi partnerség révén megőrzi globális relevanciáját.
  • 178 Nemzetközileg elismert és elfogadott képesítések.
  • Csatlakozzon egy olyan egyetemhez, amely eléggé törődik ahhoz, hogy 2016 eleje óta több mint 300 millió rúpia gyűlt össze a Missing Middle Campaign támogatására. Az UJ azt is biztosítja, hogy több mint 6000 rászoruló diák naponta kétszer étkezzen egészségesen.
  • Tanuljon a nyüzsgő Arany városában – Dél-Afrika gazdasági központjában. Csatlakozz egy vibráló, kozmopolita, progresszív hallgatói és oktatói csoporthoz, akik a jövő újragondolása felé tartanak!
  • Az UJ csodálatos élményt kínál az egyetemen, akár az UJ egyik rezidenciájában él, akár egy nappali házhoz tartozik, akár csak az egyetemi hallgatói központokban szeretne szocializálódni.
  • Minden diákunk egészségét, biztonságát és biztonságát biztosítjuk saját egyetemi egészségügyi szolgáltatásainkon és az UJ Védelmi Szolgáltatásainkon keresztül.
  • Tudtad, hogy az UJ fennállásának első öt éve alatt megduplázta célzott kutatási teljesítményét, és a mai napig rekordokat döntöget!

Belépők

A program eredménye

Az Iskoláról

Kérdések